in ,

Πως να Μεταμορφώσετε το Πρόσωπό σας με Face Roller

Η Βικτώρια Μπέκαμ έχει κάνει το Face Roller μέρος της καθημερινότητας της. Λέει ότι τη βοηθά να απλώνει τη μάσκα της αφού την βάλει στο πρόσωπο. Όπως αποδεικνύεται, αυτό το μικρό αξεσουάρ προσφέρει σημαντικά οφέλη για την ομορφιά και μπορεί να είναι ένα από τα μυστικά για το άψογο δέρμα.

Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φωτεινό.

© IMP FEATURES/East News© Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/East News

Η χρήση του βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό. Μια ομάδα ερευνητών μέτρησε τη ροή του αίματος στα μάγουλα των ανθρώπων η οποία αυξήθηκε μετά από μόλις 5 λεπτά μασάζ.

Ελαχιστοποιεί το πρήξιμο.

© hereforagoodishtime / Reddit

Το μασάζ με ένα Face Roller μπορεί επίσης να βοηθήσει στο ξεπρήξιμο του προσώπου. Διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση και μειώνει το πρήξιμο, όπως για παράδειγμα τις σακούλες στα μάτια.

Καταπραΰνει το δέρμα.

© Shutterstock.com© Shutterstock.com

Το Face Roller από νεφρίτη μπορεί να κρυώσει το δέρμα. Ο νεφρίτη είναι ένας από τους μοναδικούς πολύτιμους λίθους που παραμένει δροσερός όταν εφαρμόζεται στο δέρμα και μπορεί να καταπραΰνει τις ερεθισμένες περιοχές του προσώπου.

Μπορεί να βοηθήσει στο καθάρισμα των ρινικών κόλπων.

© Depositphotos.com© Shutterstock.com

Η συμφόρηση των ρινικών κόλπων συμβαίνει όταν υγρό παγιδεύεται σε αυτούς, μπλοκάροντάς τους. Το μασάζ στο πρόσωπο μετακινεί απαλά τη λέμφο και μπορεί να ανακουφίσει αυτήν την κατάσταση.

Απλώνει ομοιόμορφα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

© Audrey Victoria / YouTube

Το μασάζ προσώπου είναι μια αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα των προϊόντων ομορφιάς, σύμφωνα με μια μελέτη. Βοηθούν στο ομοιόμορφο άπλωμά στο δέρμα, κάτι που συνιστάται από τους δερματολόγους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μπορεί να φτιάξει το περίγραμμα του προσώπου.

© DayWithPhae / YouTube

Το Face Roller μπορεί προσωρινά να διαμορφώσει το πρόσωπό σας. Το κύλισμα του προς τα πάνω υπό γωνία και στη συνέχεια το σπρώξιμο προς τα κάτω από το αυτί βοηθά στην αποστράγγιση υγρού από το πρόσωπο. Βοηθά στην άμεση περίσσεια υγρού στους λεμφαδένες, κάνοντας το δέρμα σας πιο σφριγηλό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Γλάστρες από Τσαγιέρες,διακοσμηση κηπου,διακοσμηση κηπου,διακοσμηση κηπου ιδεεσ,επαναχρησιμοποιηση,DIY Γλάστρες ,ανακυκλωση,γλάστρες,γλάστρες τσαγιέρες,

14 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ DIY Γλάστρες από Τσαγιέρες που μπορείτε να φτιάξετε ΣΗΜΕΡΑ!

15 Ιδέες Διακόσμησης με Σχέδιο Chevron