Πώς να Αναμείξετε τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Είναι υπέροχο να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο όπου κάθε αντικείμενο είναι συμβατό. Ωστόσο, η υπερβολική ομοιομορφία μπορεί να είναι εξαιρετικά βαρετή. Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αναμιγνύουν ασυνήθιστους συνδυασμούς για να δημιουργήσουν μια συναρπαστική, εξαιρετικά εξατομικευμένη εμφάνιση. Δείτε πώς μπορείτε να αναμείξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Συνδυάστε διάφορα στιλ επίπλων

Ένας τρόπος για τα έπιπλα καθιστικού είναι να τα επιλέξετε όλα με το ίδιο στυλ. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, επιλέξετε ένα ή δύο έπιπλα με διαφορετικό στυλ σε σχέση με τα άλλα για να δημιουργήσετε ένα συνδυασμό στυλ. Απλώς θυμηθείτε ότι πάρα πολλά διαφορετικά στυλ μπορούν να κάνουν το χώρο σας να φαίνεται χαοτικός. Επιλέξτε μόνο δύο στυλ για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε μοντέρνα με μερικά vintage έπιπλα για να έχετε μια κομψή εμφάνιση. Ή, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομμάτι εξοχικού στιλ σε παραδοσιακά έπιπλα.

Ανακατέψτε τα υλικά

Τα πάντα δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένα από τα ίδια υλικά. Μπορείτε να το αλλάξετε χρησιμοποιώντας μια απλή καρέκλα με μεταλλικά πόδια δίπλα σε μια καρέκλα με ταπετσαρία. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με τα διακοσμητικά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με κρεμαστά μακραμέ και μοντέρνα τέχνη. Τοποθετήστε τα γυαλιστερά αντικείμενα δίπλα-δίπλα με διακοσμητικά από μαλακά υφάσματα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βρείτε τον συνδυασμό που σας ευχαριστεί.

Related Post

Πως να Φτιάξετε Πασχαλινούς Δίσκους και να απογειώσετε την Διακόσμηση του σπιτιού σας!

Υφές σε στρώσεις

Η χρήση διαφορετικών υφών δημιουργεί μια οπτικά ελκυστική εμφάνιση. Ένας τρόπος για να συνδυάσετε τις υφές είναι να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι με εξογκώματα πάνω από λείο σατέν ή βαμβακερό μαξιλάρι. Ή τοποθετήστε ένα μαλακό, βελούδινο μαξιλάρι πάνω από έναν κομψό δερμάτινο καναπέ.

Προσθέστε χρώματα και μοτίβα με αντίθεση

Αυτό είναι ένα παλιό κόλπο, αλλά σίγουρα αξίζει. Εάν προτιμάτε ένα μονοχρωματικό ή σιωπηλό συνδυασμό χρωμάτων, προσθέστε πινελιές φωτεινών χρωμάτων για αντίθεση. Δώστε προσοχή που τα τοποθετείτε καθώς τραβούν το μάτι στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε περισσότερο. Μπορείτε επίσης να τονίσετε με έντονα σχέδια. Για παράδειγμα, σε ένα δωμάτιο όπου τα έπιπλα είναι ίδιων αποχρώσεων, τοποθετήστε μια καρέκλα με πολύχρωμο κεντητό σχέδιο ή ένα διακοσμητικό μαξιλάρι με γεωμετρικό σχέδιο.

10 Διάσημοι ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ και εμείς βλέπουμε την ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του σπιτιού τους!

πηγή φωτογραφιών: topdreamer

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα