in , , , ,

DIY Ανεμόμυλος με Γλάστρες

Οι ανεμόμυλοι προκαλούν αναμνήσεις από ένα γραφικό χωριό και ενός χαλαρού ρυθμού ζωής. Η γοητεία ενός ανεμόμυλου είναι αναμφισβήτητη και είναι ένα όμορφο αξιοθέατο, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Τώρα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια τέτοια ατμόσφαιρα στον δικό σας κήπο ή στην αυλή σας με τρεις απλές γλάστρες. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια σας και ξεκινήστε να εργάζεστε!

Θα χρειαστείτε:
3 γλάστρες σε διαφορετικά μεγέθη
κόκκινο, λευκό και μαύρο ακρυλικό χρώμα
4 σετ από 5 ξύλινα καλαμάκια σουβλάκι και 2 ξυλάκια γλωσσοπίεστρα
2 φελλούς
οδοντογλυφίδα
πινέλο, πιστόλι κόλλας, μαχαίρι
αδιάβροχο σπρέι
ταινία μασκαρίσματος

Χρωματίστε το χείλος της γλάστρας λευκό. Αφού στεγνώσει το χρώμα, καλύψτε με ταινία μασκαρίσματος το λευκό τμήμα και βάψτε την υπόλοιπη γλάστρα με κόκκινο χρώμα. Επαναλάβετε με τις άλλες γλάστρες.

Τοποθετήστε τις γλάστρες ανάποδα και κολλήστε τη μια πάνω στη άλλη με το πιστόλι κόλλας. Είναι καλύτερα αν οι γλάστρες απέχουν μόνο ένα μέγεθος. Χρωματίστε μια μαύρη πόρτα και ένα λευκό παράθυρο στην κάτω γλάστρα.

Για να δημιουργήσετε τις φτερωτές του ανεμόμυλου, προετοιμάστε πρώτα τα ξύλινα καλαμάκια και τα γλωσσοπίεστρα όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Από αριστερά προς τα δεξιά έχετε: 1 μακρύ καλαμάκι, 3 μεσαία καλαμάκια, 6 κομμάτια καλαμάκι και 2 γλωσσοπίεστρα κομμένα στην μια άκρη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πάρτε το μακρύ καλαμάκι και τοποθετήστε το ανάμεσα σε δύο καλαμάκια μεσαίου μεγέθους. Ευθυγραμμίστε ομοιόμορφα τα τρία καλαμάκια και κολλήστε ένα γλωσσοπίεστρο στο κάτω μέρος με τη στρογγυλεμένη άκρη στραμμένη προς τα έξω. Κολλήστε το άλλο γλωσσοπίεστρο διπλα από το άλλο, επίσης, με τη στρογγυλεμένη άκρη στραμμένη προς τα έξω, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ένα μακρύ γλωσσοπίεστρο είναι κολλημένο. Γυρίστε και κολλήστε τα έξι κομμάτια κομμάτια στο πίσω μέρος, φροντίζοντας να ισαπέχουν. Γυρίστε ξανά και κολλήστε το τρίτο μεσαίο καλαμάκι στην άκρη των κομματιών και βάψτε τη φτερωτή λευκή. Επαναλάβετε τρεις φορές με τα υπόλοιπα υλικά για να δημιουργήσετε τις άλλες φτερωτές του ανεμόμυλου.

Ξύστε μυτερά το κάτω μέρος του ενός φελλού. Για να δημιουργήσετε το κέντρο της έλικας, ενώστε κάθετα τους δύο φελλούς με την οδοντογλυφίδα ή ένα επιπλέον κομμάτι καλαμάκι. Βάψτε με λευκό χρώμα.

Τοποθετήστε τις φτερωτές σε ίσα διαστήματα γύρω από το κέντρο της έλικας και σπρώξτε τα προεξέχοντα τμήματα τους στον άξυστο φελλό. Σπρώξτε τον ξυσμένο φελλό στην τρύπα στην επάνω γλάστρα και ο ανεμόμυλος σας είναι έτοιμος. Ψεκάστε τον με αδιάβροχο σπρέι για να σας διαρκέσει για τις πολλές εποχές που έρχονται.

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποιο μουσικό κομμάτι είναι αυτό; Εντοπισμός κομματιών με δωρεάν εφαρμογές! Όλα τα Links!

Έπιπλα Κήπου από Παλιά Ελαστικά