in , ,

25 Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Υπάρχει μια τεράστια τάση για τη διακόσμηση του συνηθισμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου σας για απολύτως διαφορετικές εποχές και γιορτές. Τα φθινοπωρινά δέντρα είναι φανταστικά καθώς ποτέ δεν περιμένατε να δείτε ένα τέτοιο διακοσμητικό κομμάτι που θα δώσει σίγουρα μια μοναδική πινελιά στο χώρο σας.

Δέντρα

Πάρτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, μπορεί να είναι μικρό, μπορεί να είναι μεγάλο, μπορεί να είναι απλό, χιονισμένο, λευκό ή πολύχρωμο. Φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα δέντρο χρησιμοποιώντας κλαδιά, αλλά αυτό που έχετε είναι ευκολότερο και θα φαίνεται πολύ ασυνήθιστο.

Χρώματα

Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων για το δέντρο σας. Θα φαίνεται πιο κομψό με μια παλέτα χρωμάτων αλλά αν θέλετε ένα πολύχρωμο δέντρο είναι επίσης καλοδεχούμενο. Μπορεί να είναι μαύρο και άσπρο, ουδέτερο, κεραμιδί και πορτοκαλί, κίτρινο και μουσταρδί – τα παραδοσιακά φθινοπωρινά χρώματα είναι πολύ δημοφιλή. Φυσικά, μπορεί να επιλέξετε ροζ, μπλε και άλλα χρώματα, αλλά δεν θα ταιριάζουν με την εποχή.

Διακόσμηση

Πώς να διακοσμήσετε ένα τέτοιο δέντρο για να δείξετε ότι δεν είναι για τα Χριστούγεννα; Διακοσμήστε με κορδέλες από καρό ύφασμα ή λινάτσα, με ψεύτικα άνθη και φύλλα, ψεύτικες κολοκύθες από διάφορα υλικά, κουκουνάρια, κλαδιά, μούρα και φρούτα. Τα ψεύτικα ηλιοτρόπια είναι πολύ δημοφιλή για να δώσουν στο χώρο σας μια ρουστίκ όψη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δέντρο σας. Μπορείτε να προσθέσετε πινακίδες και φωτογραφίες της οικογένειάς σας. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα φωτάκια είναι επίσης καλοδεχούμενα, αλλά επιλέξτε το χρώμα να μην είναι παραδοσιακά χριστουγεννιάτικο, προτιμήστε χάλκινο, καφέ, πορτοκαλί ή κίτρινο.

πηγή φωτογραφιων:shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 συμβουλές από έμπειρους ελαιοχρωματιστές

15 Υπνοδωμάτια με Διακόσμηση Art Deco