in , , , ,

3 Λόγοι για να Σταματήσετε να Φοράτε Λαστιχάκια Μαλλιών στον Καρπό σας

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το να βάζετε λαστιχάκια μαλλιών στον καρπό σας μπορεί να είναι κακό για την υγεία σας, αλλά μπορεί να μην έχετε δώσει μεγάλη προσοχή. Αποδεικνύεται ότι αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία τρόμου από τους γιατρούς, αλλά μια πραγματικότητα και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Μπορεί να προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα.

Όταν βάζετε ένα λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό σας, πιέζετε τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό παρεμποδίζει την κανονική κίνηση του αίματος στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να αναπτύξετε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που εκδηλώνεται με παρατεταμένο πόνο και μούδιασμα των δακτύλων.

19 κολπάκια με λαστιχάκια για πιο εύκολη καθημερινότητα!

Μπορεί να οδηγήσει σε απειλητική για τη ζωή λοίμωξη.

Αποδεικνύεται ότι όταν φοράτε ένα λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τραυματίζει το δέρμα λόγω της τριβής και της συμπίεσης που προκαλεί. Τα μικρόβια από το λαστιχάκι και από το δέρμα μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν σε αυτό το τραύμα και να το μολύνουν.

Μπορεί να καταστρέψει την εμφάνισή σας.

Το να φοράτε λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό δεν είναι καθόλου κομψό. Θα ήταν πολύ καλύτερο να επιλέξετε ένα βραχιόλι ή ρολόι που θα ταιριάζει καλύτερα στην εμφάνισή σας.

Τα φανταστικά βραχιολάκια απο λαστιχάκια!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Πράγματα που Δείχνουν ένα Σπίτι Φτηνιάρικο

Συνταγές ομορφιάς με ΑΛΟΗ! 4 Εκπληκτικά Κόλπα Ομορφιάς με Αλόη Βέρα