in , , , ,

Τι είναι ένα Barndominium και 25 Ιδέες

Τι είναι θα αναρωτηθείτε; Τα Barndominiums, με το παρατσούκλι «barndos», ξεκίνησαν ως μια πρακτική επιλογή διαβίωσης. Πολλοί αγρότες δημιούργησαν μια σοφίτα πάνω από τον αχυρώνα τους ώστε να μπορούν να μένουν κοντά στα ζώα τους. Σήμερα, έχουν εξελιχθεί σε πολυτελείς κατοικίες και ενοικιαζόμενα σε πολυτελή αγροκτήματα και αμπελώνες. Οι περισσότερες κατασκευές χρησιμοποιούν μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο κάνει το σπίτι πολύ πιο σταθερό και ανθεκτικό.

Πλεονεκτήματα

Το μεταλλικό πλαίσιο κατασκευάζεται πολύ γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα αποκτήσετε ένα υπέροχο νέο σπίτι. Τα μεταλλικά barndos αντέχουν στα στοιχεία της φύσης και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα περισσότερα δομικά υλικά. Η δομή ενός barndo ενθαρρύνει την εσωτερική / εξωτερική ζωή. Συρόμενες πόρτες, μεγάλα παράθυρα και βεράντες που αγκαλιάζουν το σπίτι και δίνουν μια αίσθηση ευρυχωρίας στον εσωτερικό χώρο σας. Τα Barndominiums λειτουργούν καλύτερα ως ένα ανοιχτό σπίτι, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές και αγαπητό στις μέρες μας.

Διακόσμηση

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε στυλ για να διακοσμήσετε το εσωτερικό, αλλά φυσικά όλα πρέπει να συνδυάζονται με ρουστίκ διακόσμηση. Τα μοντέρνα, μινιμαλιστικά και βιομηχανικά στιλ είναι ιδανικά για διακόσμηση.

Όταν διακοσμείτε ένα barndominium ή ένα δωμάτιο του, το χρώμα είναι το πιο εύκολο και καλύτερο εργαλείο για να δώσετε χαρακτήρα στο χώρο. Οι τοίχοι με έμφαση εξακολουθούν να έχουν στιλ και μπορούν να δημιουργήσουν ένα σημείο εστίασης σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο. Και μην ξεχνάτε, τα ταβάνια μπορούν επίσης να γίνουν τοίχοι έμφασης.

Εάν επιπλώσετε ένα μεγάλο, ανοιχτό χώρο, χρησιμοποιήστε μεγάλα έπιπλα, όπως γωνιακούς καναπέδες και υπερμεγέθεις πολυθρόνες για να γεμίσετε το χώρο χωρίς να φαίνεται υπερφορτωμένος. Η ομαδοποίηση των επίπλων για διαφορετικούς για χώρους αποτρέπει την εμφάνιση του «καταστήματος επίπλων» από την οποία υποφέρουν πολλά ανοιχτά σπίτια. Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων σε όλους τους χώρους που επιπλώνετε. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρώματα θα συνδέουν τα πάντα.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Κόλπα για Κινητά που θα σας ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ!

4 Κόλπα για Κινητά που θα σας ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ!

Γιατί οι Περισσότεροι Ιάπωνες Κάνουν Μπάνιο το Βράδυ