in , ,

Πώς να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Μικρό Χώρο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές και να απογειώσετε το σπίτι σας!

Το να ζεις σε μικρό σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλές, παρά τις προκλήσεις που έρχονται με το λιγότερο χώρο. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακοσμήσεις ένα μικρό χώρο, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σου χωρίς να αισθάνεσαι περιορισμένος, να νιώθεις άνεση και να είναι λειτουργικός. Οι διακοσμητές επισήμαναν ορισμένα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν διακοσμούν έναν μικρό χώρο, όπως να επιλέξουν ένα μονοχρωματικό συνδυασμό χρωμάτων ή να γεμίσουν το χώρο με πάρα πολλά αντικείμενα. Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 11 Πράγματα που Καταστρέφουν την Όψη της Κουζίνας σας

Πώς να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Μικρό Χώρο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές και να απογειώσετε το σπίτι σας!
Πώς να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Μικρό Χώρο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές και να απογειώσετε το σπίτι σας!

Mireya Acierto/Getty Images

Τα λειτουργικά έπιπλα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά σε ένα μικρό χώρο.

KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

Για να βελτιστοποιήσετε έναν μικρό χώρο, είναι σημαντικό να το γεμίσετε με έπιπλα που μπορούν να διπλασιαστούν ως αποθηκευτικός χώρος. Επιλέξτε ένα κομοδίνο με δύο συρτάρια αντί για ένα. Τα καλάθια είναι φίλοι όλων. Μπορούν να μπουν στο πάτωμα ή σε ράφι για να μαζέψετε περιοδικά, χαρτιά και ριχτές κουβέρτες.

Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με τον τρόπο που αποθηκεύετε τα πράγματα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε στην κουζίνα αντικείμενα για να κρεμάτε κατσαρόλες και ταψιά στα πλαϊνά των ντουλαπιών ή από την οροφή.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε για να Δημιουργήσετε έναν πιο Γαλήνιο Χώρο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο συνδυασμός ψηλών και κοντών επίπλων μπορεί να κάνει έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερος από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Syda Productions / Shutterstock

Μπορεί να θέλετε μικρότερα έπιπλα για έναν μικρό χώρο, αλλά αυτό μπορεί πραγματικά να τον κάνει να φαίνεται ακόμη μικρότερος από ό, τι είναι. Το καλύτερο είναι να συνδυάσετε ψηλά και κοντά έπιπλα. Για παράδειγμα, αν έχετε έναν χαμηλό καναπέ, ισορροπήστε τον με ένα τραπέζι με κεντρικό πόδι ή καρέκλες με γλυπτά πόδια ώστε ο χώρος να δείχνει λιγότερο φορτωμένος.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά τη διακόσμηση ενός χώρου είναι να τον νιώθετε δικό σας.

Emily Henderson/Apartment Therapy

Ένα υπέροχο δωμάτιο έχει την προσωπικότητά σας και φτιάχνεται με την πάροδο του χρόνου. Δώστε προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες και επιλέξτε αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για εσάς. Βρείτε το αληθινό σας στυλ, επειδή η αντιγραφή κάποιου άλλου δεν θα κάνει το σπίτι σας το νιώθετε δικό σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 7 Κανόνες που Πρέπει να Αγνοήσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έξυπνες κατασκευές: 23 Ανεκτίμητες Λύσεις!

Φοιτήτρια φτιάχνει ΜΑΣΚΕΣ για κωφάλαλους και ΣΥΓΚΙΝΕΙ