in , , ,

4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες

4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες
4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες

Ο επαρκής φωτισμός είναι σημαντικός σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αλλά παίζει ιδιαίτερα ζωτικό ρόλο στο μπάνιο. Επιλέξτε το λάθος λαμπτήρα και θα καταλήξετε να φαίνεστε ότι έχετε ίκτερο καθώς φοράτε το μακιγιάζ σας. τοποθετήστε ένα φωτιστικό σε λάθος σημείο και θα ξυρίζεστε στο ημίφως. Χρειάζονται μερικές διαφορετικές πηγές φωτισμού για να κάνετε το δωμάτιο όμορφο αλλά και λειτουργικό. Τι φωτιστικά και πού; Ακολουθούν 4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες που μπορεί να σας βοηθήσουν!

4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες
4 Συμβουλές για Φωτιστικά Μπάνιου και 25 Ιδέες

Γενικές συμβουλές

Μεγιστοποιήστε το φυσικό φως της ημέρας για να φωτίσετε τη διάθεσή σας και να ρυθμίσετε τους κιρκαδικούς ρυθμούς που ρυθμίζουν τους κύκλους αφύπνισης / ύπνου. Γι’ αυτό είναι ιδανικό να σχεδιάσετε ένα μπάνιο με όσο το δυνατόν φυσικότερο φως. Βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες αφήνουν το φως να εισχωρήσει. Εάν σχεδιάζετε ένα νέο σπίτι ή ανακαινίζετε, το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε ένα μπάνιο είναι στραμμένο προς το βορρά καθώς το φως είναι έμμεσο, δημιουργώντας ένα απαλό, διάχυτο φωτισμό. Όταν επιλέγετε φωτιστικά για ένα μπάνιο, προτιμήστε χωνευτά σποτ οροφής διαμέτρου 10 εκατοστών πάνω. Τοποθετήστε απλίκες μπάνιου δίπλα ή πάνω από τον καθρέφτη για να κάνετε την αντανάκλαση πιο φωτεινή. Επιλέξτε το θερμότερο δυνατό φως, για παράδειγμα με 2700K LED.

Απογειώστε τον κήπο σας! Οι 50 Καλύτερες Ιδέες για Φανάρια Κήπου

Πολυέλαιοι

Πολλοί πιστεύουν ότι ένας πολυέλαιος ή κρεμαστό φωτιστικό μπορεί δώσει πολυτέλεια σε ένα χώρο. Για να αποφύγετε τα προβλήματα, πρέπει να απέχει τουλάχιστον 1 μέτρο από τη μπανιέρα και 2 μέτρα πάνω από τη στάθμη του νερού. Επιπλέον, βάλτε δικό του διακόπτη, με ρυθμιστή.

Φωτιστικά νιπτήρα

Ο καλύτερος δυνατός φωτισμός μπροστά από τον καθρέφτη του νιπτήρα είναι φωτιστικά τοποθετημένα και στις δύο πλευρές περίπου στο επίπεδο των ματιών του χρήστη γιατί δεν αφήνει κανένα μέρος του προσώπου αφώτιστο. Εάν ο τοίχος του καθρέφτη δεν είναι κατάλληλος μετακινήστε τα φωτιστικά στους πλαϊνούς τοίχους ή τοποθετήστε κρεμαστά φωτιστικά στην οροφή. Απλώς προσπαθήστε να φωτίσετε και από τις δύο πλευρές του νιπτήρα.

Φωτιστικά χώρου

Οι κανόνες δόμησης είναι πολύ αυστηροί σχετικά με τα φώτα πάνω από τις μπανιέρες και τα υδρομασάζ. Δεν μπορεί να υπάρχουν ανοιχτά ή κρεμαστά φωτιστικά σε λιγότερο από 2,5 μέτρα πάνω από τη μπανιέρα, ούτε 1 μέτρο μπροστά από αυτά. Οπότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή και την σωστή τοποθέτησή τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φωτιστικά ντουζιέρας

Υπάρχουν πολλά φωτεινά διακοσμητικά φωτιστικά ντους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε μερικά που διαχέουν το φως προς τα κάτω και ρυθμίζονται με διακόπτη στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι Interior Designers Αποκαλύπτουν τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη στη Διακόσμηση Σπιτιού

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Άνθρωποι που Χρησιμοποίησαν Κάθε Εκατοστό του Σπιτιού τους

Μπορεί να πάρει φωτιά το απολυμαντικό χεριών αν το αφήσεις μέσα στο αυτοκίνητο;

Μπορεί να πάρει φωτιά το απολυμαντικό χεριών αν το αφήσεις μέσα στο αυτοκίνητο;