in , , , , ,

DESIGN:26 Ιδέες για να Δημιουργήσετε Ατμόσφαιρα Ξενοδοχείου στο Σπίτι σας

DESIGN:26 Ιδέες για να Δημιουργήσετε Ατμόσφαιρα Ξενοδοχείου στο Σπίτι σας
DESIGN:26 Ιδέες για να Δημιουργήσετε Ατμόσφαιρα Ξενοδοχείου στο Σπίτι σας

Οι διακοπές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Και αν μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ένα πανδοχείο δίπλα σε λίμνη, ένα θέρετρο σπα, θα απολαύσετε επίσης μια πολυτελή εμπειρία μπάνιου και έναν ήσυχο ύπνο σε ένα πολύ άνετο κρεβάτι. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτήν την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου στο σπίτι σας και να απολαύσετε πολυτελή ζωή κάθε μέρα. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα.

Επιλέξτε απαλά χρώματα

Οι απαλές αποχρώσεις θα κάνουν τον ύπνο σας καλύτερο και χαλαρότερο και είναι η ιδανική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο. Τίποτα δεν ξεπερνά τους λευκούς τοίχους, και ευτυχώς, υπάρχουν νέα προϊόντα βαφής που μπορούν να τους διατηρήσουν άθικτους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε λευκή ανάγλυφη ταπετσαρία ή να προσθέσετε γεωμετρικές πινελιές σε αυτήν . Για να δώσετε την όψη ενός επαγγελματία διακοσμητή διαλέξτε χρώματα ουδέτερα με χαλαρωτικά γκρι και μαύρα γραφικά. Το βαθύ μπλε είναι επίσης χαλαρωτικό και πάντα κομψό.

Τσεκάρετε το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου για Έντομα Μέσα σε 5 Λεπτά (VIDEO)

Κάντε το κρεβάτι σας ακαταμάχητο

Ένα πράγμα που όλοι απολαμβάνουν στα πολυτελή ξενοδοχεία: τα πολυτελή κρεβάτια. Και μπορείτε να το δημιουργήσετε επενδύοντας σε νέα κλινοσκεπάσματα! Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στα αφράτα, καθαρά, φρεσκοπλυμένα σεντόνια που λένε «Είμαι σε διακοπές!». Ψάξτε για αυτά που έχουν αριθμό κλωστών πάνω από 500. Δοκιμάστε ένα άνετο πάπλωμα και ένα πουπουλένιο ανώστρωμα, προσθέστε πολλά αφράτα μαξιλάρια και ένα ριχτάρι στο τέλος του κρεβατιού για μια σπιτική αίσθηση . Από άνετα μαξιλάρια έως αφράτες απορροφητικές λευκές πετσέτες στο μπάνιο, ποιος δεν θα ήθελε να νιώσει σαν να έχει έρθει στο σπίτι για έναν πολυτελή ύπνο σε ένα κρεβάτι που μοιάζει να φτιάχτηκε σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων;

Κάντε το μπάνιο σας σαν σπα

Αν και όλοι λένε ότι η πολυτέλεια αφορά μόνο τις μπανιέρες, αυτό ισχύει και αν έχετε ντους. Ανανεώστε το: νερό, φως και ήχος, ενορχηστρωμένα σε αρμονική ισορροπία επιτρέπουν μια βαθύτερη αίσθηση ευεξίας. Αφήστε το άγχος σας μακριά με μια ντουζιέρα σπα. Εγκαταστήστε διακόπτες dimmer για να ρυθμίσετε το φως και να αντιγράψετε την ήρεμη ατμόσφαιρα ενός επαγγελματικού σπα. Χρησιμοποιήστε κομψά μεταλλικά φινιρίσματα όπως ροζ χρυσό και χρυσό ή ματ μαύρο για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται υπερμοντέρνο. Προσθέστε αξεσουάρ όπως πολυτελή προϊόντα μπάνιου και κομψά έπιπλα απευθείας στο μπάνιο για να το κάνετε καταπληκτικό.

Προσθήκη ελκυστικών αρωμάτων

Ενώ δημιουργείτε ένα περιβάλλον που προσελκύει τις αισθήσεις σας, μην ξεχνάτε την όσφρησή σας. Τα αρώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε το χώρο σας και να σας μεταφέρει αμέσως σε άλλο μέρος χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Χρησιμοποιήστε κεριά και συσκευές που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίζει φρούτα, παραλία, λουλούδια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.
Αυτό ισχύει όχι μόνο για τα υπνοδωμάτια αλλά και για τα μπάνια: η εμπειρία να κάνετε το μπάνιο σας θα αλλάξει εντελώς με τα αρωματικά κεριά. Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας με τα αρώματα της επιλογή σας και απολύτως χωρίς χημικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ: Το μοναδικό σπίτι του Jamie Oliver στο Βόρειο Λονδίνο!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DESIGN: 49 Φωτιστικά Εμπνευσμένα από Λουλούδια και Φυτά

DESIGN: 49 Φωτιστικά Εμπνευσμένα από Λουλούδια και Φυτά

Τα παπούτσια της Βασίλισσας Ελισάβετ που φόραγε στην στέψη της, επανακυκλοφορούν!