in , ,

Τι Είναι μια Πολυθρόνα Papasan και 25 Ιδέες για να Δοκιμάσετε

Τι Είναι μια Πολυθρόνα Papasan και 25 Ιδέες για να Δοκιμάσετε
Τι Είναι μια Πολυθρόνα Papasan και 25 Ιδέες για να Δοκιμάσετε

Τα μοντέρνα έπιπλα είναι μια σημαντική πινελιά που εξατομικεύει και διακοσμεί τον χώρο και σας δίνει άνεση. Ένα από αυτά είναι μια πολυθρόνα Papasan. Τι είναι όμως; Λειτουργεί σαν γάντι του μπέιζμπολ που και σας κάνει να νιώθετε άνετα και ασφαλή. Η προέλευση της είναι από την Ασία αλλά έγιναν δημοφιλείς στην Αμερική κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και έκτοτε έγιναν τάση. Ο σχεδιασμός είναι απλός: στρογγυλό κάθισμα, σαν μπολ, με μεγάλο μαξιλάρι από βελούδο. Το πλαίσιο της κατασκευαζόταν από rattan , αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται από ανθεκτικά φυσικά υλικά όπως λυγαριά ή ξύλο. Όσον αφορά το μαξιλάρι, ο τύπος υφάσματος εξαρτάται από εσάς.

Τύποι πολυθρόνων Papasan

Η τυπική πολυθρόνα Papasan έχει όρθιο πλαίσιο και βάση, με μια μαξιλάρα για κάθισμα. Το πλαίσιο είναι ελαφρώς κεκλιμένο, για επιπλέον ρύθμιση στη χαλαρωτική σας στάση. Το στρογγυλό κάθισμα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα για όποιον φωλιάζει μέσα του.

DIY – Μετατρέψτε την παλιά σας βαλίτσα σε vintage πολυθρόνα!

Η καρέκλα Mamasan είναι μια διπλή πολυθρόνα Papasan, με επιμηκυμένο κυκλικό σχεδιασμό αρκετά ευρύχωρο για να καθίσουν δύο άτομα. Το πλαίσιο είναι παρόμοιο με μια Papasan, και συνδυάζεται με ένα μακρύτερο μαξιλάρι.

Ενώ το βασικό σχέδιο είναι κυκλικό, η πολυθρόνα Swivel Rocker είναι κάθετη με τον ίδιο συνδυασμό πλαισίου και μαξιλαριού. Ο περιστρεφόμενη βάση βοηθά να ξαπλώνετε και να κουνάτε την καρέκλα καθώς κάθεστε σε αυτήν. Είναι μια καρέκλα στην οποία μπορείτε να «ζήσετε»!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 7 Κανόνες που Πρέπει να Αγνοήσετε

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Μετατρέψετε ένα Χαλί σε Έργο Τέχνης για τον Τοίχο

60 Ιδέες για να επαναχρησιμοποιήσετε Γυάλινα Μπουκάλια