in , , , ,

7 Νέες Τάσεις Εσωτερικής Διακόσμησης για το 2020 που είναι στην κορυφή

Αν πρόκειται να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας τότε σας έχουμε ένα πολύτιμο δώρο. Τις 7 Νέες Τάσεις Εσωτερικής Διακόσμησης για το 2020 που αξίζει να δοκιμάσετε.

Το Pantone 19-4052 Κλασικό Μπλε είναι το επίσημο χρώμα της Pantone για το 2020. Αυτή η απόχρωση είναι παγκόσμια και είναι ιδανική για εσωτερική διακόσμηση. Δεν είναι τόσο σκούρο όσο το ναυτικό μπλε ή ανοιχτό όσο το βασιλικό μπλε. Είναι ένα κλασικό μπλε, το οποίο η Pantone περιγράφει ως «μια διαχρονική και διαρκή μπλε απόχρωση, κομψή στην απλότητά της». Αυτό το χρώμα θα φαίνεται υπέροχο τόσο στους τοίχους όσο και στα διακοσμητικά αντικείμενα. Κατά τη γνώμη μας, είναι η καλύτερη επιλογή για υπνοδωμάτια προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία!

Τα σπίτια μας θα γίνουν μια πραγματική όαση καθώς η τάση εισαγωγής της φύσης στους εσωτερικούς χώρους αυξάνεται συνεχώς. Η Pinterest προβλέπει ότι οι κάθετοι κήποι είναι μια νέα τάση με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 287%. Τα κρεμαστά μακραμέ έχουν αντικατασταθεί από ειδικούς τοίχους στους οποίους τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν ελεύθερα δημιουργώντας μια καταπληκτική διακόσμηση. Με αυτόν τον τρόπο, περνάει η τάση για τα φυτά σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Το Japandi είναι ένας συνδυασμός κομψού ιαπωνικού μινιμαλισμού και ρουστίκ σκανδιναβικής απλότητας. Πρόκειται για μια υβριδική τάση που συνδυάζει τα καλύτερα από αυτά τα δύο στυλ. Καθαρότητα, γραμμές, ηρεμία, σιωπηλά χρώματα και λεπτές ανατολίτικες διακοσμήσεις είναι η βάση του.

Όλα δείχνουν ότι η δημοφιλής τάση το 2015 θα επιστρέψει ξανά! Η άνεση, τα φυσικά υλικά και οι πλούσιες υφές κυριαρχούν στις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης και έτσι τα χαλιά σε στρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στο θέμα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσετε την υφή και το βάθος στο χώρο σας, για να μην αναφέρουμε ότι φαίνεται τόσο άνετο. Έχει επίσης πρακτική εφαρμογή. Εάν επιλέξετε ένα μικρότερο χαλί , μπορείτε εύκολα να βάλετε ένα μεγαλύτερο χαλί κάτω από αυτό ως φόντο για να διατηρήσετε τις αναλογίες και να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι τοίχοι με καλαθιά είναι νέα τάση στη διακόσμηση και αν δεν πιστεύετε, ψάξτε στο Pinterest ή στο Instagram. Θα κολλήσετε για ώρες! Είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να διακοσμήσετε έναν άδειο τοίχο, δίνοντας παράλληλα προσωπικότητα στο χώρο σας. Με τόσα πολλά χρώματα και σχέδια διαθέσιμα, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο στυλ για το σπίτι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα ξύλινα ντουλάπια στην κουζίνα είναι ιδιαίτερα όμορφα σε συνδυασμό με πάγκους από λευκό μάρμαρο και αξεσουάρ και αντικείμενα από ορείχαλκο ή μπρούτζο. Το σχέδιο του φυσικού ξύλου είναι τόσο όμορφο που θα δώσει στην κουζίνα σας πολλή «γεύση».

Η τάση για μεμονωμένα κομμάτια επίπλων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής φέτος. Απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια για να επιλέξετε ένα κομμάτι που ταιριάζει στη διακόσμησή σας , αλλά αξίζει τον κόπο! Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια εκπληκτική αντανάκλαση του μοναδικού σας στυλ. Ο συνδυασμός πολλαπλών σχεδίων και τελειωμάτων επίπλων μπορεί να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη όψη ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αγοράσετε ακριβά έπιπλα.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Σπιτικές Θεραπείες για να Αφαιρέσετε Πανάδες και Κηλίδες στο Πρόσωπό σας. Σπιτικά καλλυντικά!

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε για να Δημιουργήσετε έναν πιο Γαλήνιο Χώρο

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε για να Δημιουργήσετε έναν πιο Γαλήνιο Χώρο