in , , , , ,

Ρουστίκ Ιδέες Διακόσμησης με Δίσκους Σερβιρίσματος

Εάν έχετε κάποιους παλιούς ασημένιους δίσκους κάπου στην κουζίνα σας και αραχνιάζουν, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους χρησιμοποιήσετε.

Ρουστίκ Ιδέες Διακόσμησης με Δίσκους Σερβιρίσματος
Ρουστίκ Ιδέες Διακόσμησης με Δίσκους Σερβιρίσματος

Η διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτούς είναι τέλεια ιδέα. Η όμορφη εμφάνιση τους θα δώσουν μια ρουστίκ ματιά στο σπίτι σας. Εάν αυτό ακούγεται πρόκληση για σας, δείτε παρακάτω μερικές καταπληκτικές ιδέες.

πηγή φωτό

Οι παλιοί ασημένιο δίσκοι είναι πολύ ωραίοι για να μείνουν κλεισμένοι στα ντουλάπια. Έτσι, είναι καιρός να τους αναδείξτε στο σπίτι σας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να τους κρεμάσετε σε έναν τοίχο. Οι shabby chic και ρουστίκ χώροι θα δεχτούν με ευχαρίστηση αυτή τη λεπτομέρεια ως έμφαση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χρήση του περιορίζεται μόνο σε αυτούς. Μπορείτε να τους τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε καθώς το μεταλλικό φινίρισμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσει υφή στη διακόσμησή σας.

πηγή φωτό

Μια γκαλερί τοίχου θα είναι πανέμορφη! Και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα ίδια σχήματα και μεγέθη. Αρκεί να καθορίσετε την καλύτερη διάταξη που θα φαίνεται συμμετρική και καλά ισορροπημένη.

πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό

Οι δίσκοι χρησιμοποιούνται και ως βάση για διακόσμηση. Για παράδειγμα μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά παλιά βιβλία και αντικείμενα για να δημιουργήσετε την τέλεια διακόσμηση.

πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό

Λουστραρισμένοι ή σκουριασμένοι, δεν έχει σημασία. Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα τους γυαλίζοντας τους. Αλλά, μπορείτε να τους αφήσετε με την σκουριασμένη όψη, προκειμένου να δώσετε στο χώρο σας μια ρουστίκ γοητεία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό
πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε Ολόκληρο το Σπίτι σε 45 Λεπτά – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ!

20 Φρέσκες Ιδέες ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

20 Φρέσκες Ιδέες ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ