in , , ,

Πώς να εντάξεις το ΜΑΡΜΑΡΟ CARRARA στη Διακόσμηση

Το μάρμαρο Carrara είναι ένα ασβεστιτικό μάρμαρο και ένα από τα πιο ακριβά μάρμαρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Έχει λευκό χρώμα με γκρίζες φλέβες. Προέρχεται από την πόλη Carrara, στην Ιταλία, γι’ αυτό και το όνομα. Χρησιμοποιείται σε αρχιτεκτονικά έργα και στην εσωτερική διακόσμηση.

Πώς να εντάξεις το ΜΑΡΜΑΡΟ CARRARA στη Διακόσμηση / Photo by Christian Mackie on Unsplash

Σε εσωτερικούς χώρους δίνει φινέτσα και ποιότητα. Τα πλεονεκτήματα του είναι η ομορφιά, η εύκολη συντήρηση, ο καθαρισμός, η αντοχή και η ανθεκτικότητα. Το μειονέκτημα είναι ότι έχει μεγαλύτερο πορώδες από τον γρανίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά.

15 Τάσεις Διακόσμησης που Δεν Είναι Χρηστικές

Λόγω των πιο σκούρων φλεβών του, το μάρμαρο Carrara πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά ώστε να εναρμονίζεται με το υπόλοιπο της διακόσμησης του δωματίου. Συνήθως μπαίνει σε πάγκους μπάνιου, αλλά μπορούμε να το βρούμε σε διάφορους χώρους καθώς και σε δάπεδα και τοίχους.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καραντίνα – Πώς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου στο σπίτι

Καραντίνα – Πώς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου στο σπίτι

10 Ιδέες για Χρώματα Καθιστικού και ΦΤΙΑΞΤΕ τη διάθεσή σας!

10 Ιδέες για Χρώματα Καθιστικού και ΦΤΙΑΞΤΕ τη διάθεσή σας!