in , , ,

8 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Σίδερο Ρούχων

Ένα σίδερο ρούχων είναι μια πολύ πιο εύχρηστη συσκευή από όσο νομίζετε. Όχι μόνο μπορεί να κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται υπέροχα, αλλά μπορεί επίσης να επισκευάσει τα ξύλινα έπιπλα σας, Και αν δεν μπορείτε να βγάλετε μια τσίχλα από τα ρούχα σας, ένα σίδερο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με αυτό! Εδώ θα βρείτε 8 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Σίδερο που δεν θα περίμενε κανείς ότι είναι τόσο πρακτικές!

8 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Σίδερο Ρούχων
8 Εναλλακτικές Χρήσεις για το Σίδερο Ρούχων

Μπορείτε να διορθώσετε βαθουλώματα σε ξύλο

Για να αφαιρέσετε ένα βαθούλωμα από οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο, θα χρειαστείτε ένα σίδερο, ένα κομμάτι ύφασμα και νερό. Ψεκάστε το νερό στο βαθούλωμα, καλύψτε το με ένα υγρό κομμάτι ύφασμα και σιδερώστε το. Κάθε λεπτό, προσθέστε περισσότερο νερό στο βαθούλωμα και εφαρμόστε ξανά το σίδερο. Επαναλάβετε μέχρι να δείτε ότι έχει επισκευαστεί το βαθούλωμα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε κερί.

Αν έχετε λεκέδες κεριού στα ρούχα, στο χαλί ή σε οποιοδήποτε ύφασμα, μπορείτε να το αφαιρέσετε με ένα σίδερο. Απλά τοποθετήστε το σημείο που έχει το λεκέ ανάμεσα σε 2 πετσέτες και πιέστε το με ζεστό σίδερο (βεβαιωθείτε ότι είναι σε χαμηλή θερμοκρασία). Το κερί θα κολλήσει στις πετσέτες και θα απαλλαγείτε από τους λεκέδες στα ρούχα σας. Το ίδιο τέχνασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση κεριού από κεραμικές επιφάνειες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τσίχλες από τα ρούχα.

Βάλτε το σημείο με την τσίχλα σε ένα χαρτόνι, έτσι ώστε η πλευρά της τσίχλας να αγγίζει το χαρτόνι. Στη συνέχεια σιδερώστε την αντίθετη πλευρά του υφάσματος. Η τσίχλα θα γίνει πιο μαλακή, θα κολλήσει στο χαρτόνι και θα είναι εύκολο να τη βγάλετε από τα ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή, διαφορετικά η τσίχλα θα λιώσει και θα είναι δύσκολο να αφαιρεθεί.

Μπορείτε να μαγειρέψετε φαγητό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μαγειρέψετε οτιδήποτε κανονικά μαγειρεύετε σε μια κουζίνα. Απλά βάλτε ένα αλουμινένιο ταψάκι σε αυτό, προσθέστε λίγο βούτυρο ή λάδι – και έχετε ένα τηγάνι! Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε είναι να τοποθετήσετε το φαγητό ανάμεσα σε 2 φύλλα αλουμινίου και στη συνέχεια να το θερμαίνετε με ένα σίδερο.

Μπορείτε να αφαιρέσετε λεκέδες θερμότητας σε ξύλο.

Εάν τοποθετήσετε ζεστά πιάτα ή κούπες σε ξύλινο τραπέζι, ενδέχεται να εμφανιστούν κηλίδες θερμότητας. Για να τις αφαιρέσετε, τοποθετήστε πρώτα μια πετσέτα πάνω από τους λεκέδες. Στη συνέχεια σιδερώστε την περιοχή με τον ατμό σε λειτουργία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορείτε να αφαιρέσετε εσοχές επίπλων σε χαλί.

Εάν αποφασίσετε να ξεφορτωθείτε ή να μετακινήσετε ένα έπιπλο, ίσως παρατηρήσετε ότι αφήνει μια εσοχή στο χαλί. Για να την αφαιρέσετε, πάρτε μια υγρή πετσέτα και βάλτε την πάνω από την εσοχή. Στη συνέχεια θερμαίνετε την πετσέτα με σίδερο ατμού. Κάθε τόσο σηκώστε την πετσέτα και αφρατέψτε τις ίνες του χαλιού. Επαναλάβετε μερικές φορές μέχρι να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να αποξηράνετε λουλούδια.

Χρειάζεται συνήθως μερικές εβδομάδες για να αποξηράνετε λουλούδια και να τα διατηρήσετε σε ένα βιβλίο. Με ένα σίδερο, θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά. Βάλτε το λουλούδι ανάμεσα σε 2 κομμάτια χαρτιού και ισιώστε το με κάτι βαρύ. Με το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία, πατήστε το στο επάνω κομμάτι χαρτιού για 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε το χαρτί να κρυώσει για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αποξηραθεί το λουλούδι.

Μπορείτε να πλαστικοποιήσετε χαρτιά.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια μηχανή πλαστικοποίησης για να πλαστικοποιήσετε τα έγγραφά σας. Απλά βάλτε ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα σε 2 λαμιναρισμένα πλαστικά φύλλα, τοποθετήστε ένα κομμάτι ύφασμα από πανω και σιδερώστε το. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή και ότι δεν υπάρχει νερό στο σίδερο.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

40-tonous-skorda-se-ena-mina-agorase-o-ellinas

40 Τόνους ΣΚΟΡΔΑ σε ένα μήνα αγόρασε ο Έλληνας!

IKEA: Το Επιπλάκι που δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι! Ιδανικό για μικρούς χώρους και ενοικιαστές

IKEA: Το Επιπλάκι που δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι! Ιδανικό για μικρούς χώρους και ενοικιαστές