in , , ,

Πώς να Απαλλαγείτε από τις Δυσάρεστες Οσμές των Πετσετών Μπάνιου

Μετά από λίγες ημέρες χρήσης, οι πετσέτες μπάνιου έχουν μια δυσάρεστη οσμή που οφείλεται στα υπολείμματα νερού, τα νεκρά κύτταρα και τη μούχλα, τα οποία αφαιρούνται μόνο κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Για να απαλλαγείτε από αυτή δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μαλακτικά πλυντηρίων ρούχων με αρώματα. Μερικές φορές, μπορούν να επιδεινώσουν τη μυρωδιά και λόγω του επιθετικού χημικού τους περιεχομένου, είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον ενώ μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικές αλλεργίες. Η πιο βολική και ασφαλής λύση είναι προϊόντα φυσικού καθαρισμού και εδώ θα δείτε 2 από αυτά για να δοκιμάσετε.

Λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα

Το διάλυμα καθαρισμού με λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την εξάλειψη της δυσάρεστης μυρωδιάς των πετσετών μπάνιου. Αυτό το μίγμα διεισδύει εύκολα στα υφάσματα και βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς. Επιπλέον, οι αντιμυκητιασικές ιδιότητες του αποβάλλουν τα βακτηρίδια, τη μούχλα και τους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις και μυρωδιές.

Συστατικά:
Ζεστό νερό
1 φλιτζάνι λευκό ξύδι
½ φλιτζάνι σόδα ψησίματος

Βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο και καλύψτε τις με την απαιτούμενη ποσότητα ζεστού νερού. Στη συνέχεια, προσθέστε το φλιτζάνι με το λευκό ξύδι και ξεκινήστε τον κύκλο πλύσης. Βάλτε ξανά τις πετσέτες στο πλυντήριο και γεμίστε ξανά με ζεστό νερό. Τέλος, προσθέστε τη σόδα μαγειρικής και ξαναπλύνετε.

Χυμός λεμονιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λόγω της συγκέντρωσης του κιτρικού οξέος, ο χυμός λεμονιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λεύκανση και την απολύμανση όλων των τύπων πετσετών. Με τον ίδιο τρόπο, αυτές οι ιδιότητες και το όξινο άρωμά τους βοηθούν στην εξάλειψη της δυσάρεστης οσμής.

Συστατικά:
½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
4 φλιτζάνια ζεστού νερού

Ρίξτε το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ, βάλτε μέσα τις πετσέτες και βρέξτε τις με το ζεστό νερό. Αφήστε να μουλιάσουν για 40 λεπτά. Μετά βάλτε τις στο πλυντήριο και πλύντε τις με το συνηθισμένο απορρυπαντικό.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους - Καθιστικό!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους – Καθιστικό!