in , , ,

Πώς μεταμορφώθηκε αυτή η κουζίνα του 1930!

Μπορεί αυτή η κουζίνα το 1930 να ήταν ένα στολίδι στην εποχή της αλλά σίγουρα από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η τεχνολογία, οι τάσεις στη διακόσμηση, τα υλικά.

Το στοίχημα στην παρακάτω αλλαγή ήταν να κρατήσει αφενός κάποια από τα παραδοσιακά της στοιχεία και το ύφος της, αφετέρου να γίνει πιο σύγχρονη και να μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες.

Το 100 χρονών πάτωμα ήθελε πολύ δουλειά για να ξηλωθούν τόσα φύλλα βινύλ που είχε και να μπει νέο.

Πήρε 6 μήνες με πολύ προσωπική δουλειά από την Laurel Oberst που μας περιγράφει την αναπαλαίωση και ανακατασκευή αυτής της κουζίνας. Είχε βοήθεια από συγγενείς αλλά και από την μικρότερη αδελφή της. Παρόλο που οι περισσότεροι την αποθάρρυναν να αφαιρέσει το πάτωμα, αλλά να επιλέξει να βάλει άλλο ένα στρώμα βινύλ από πάνω, η επιλογή της την δικαίωσε.

Για να κάνει πιο μοντέρνο το χώρο έβαψε σκούρα τα ντουλάπια καθώς δεν τα άλλαξε αλλά χρησιμοποίησε τα ίδια. Τώρα σίγουρα θα ταίριαζαν με τις μαύρες ηλεκτρικές συσκευές που είχε αποφασίσει να τοποθετήσει.

Αφού όλα στο χώρο περάστηκαν με 2 χέρια σκούρας μπογιάς ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψεις ότι αυτά ήταν τα παλιά ντουλάπια του 1930!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το αγαπημένο της κομμάτι είναι τα ντουλάπια βιτρίνες με τα γυάλινα πορτάκια, γιατί θυμίζουν αρκετά εκείνη την εποχή και προσφέρουν ζεστασιά και οικειότητα στο χώρο.

Για τα δημητριακά και τα βάζα η Oberst έβαψε ένα ντουλάπι του 1980 που αγόρασε Online

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Ιστορίες που Αποδεικνύουν ότι ο Κόσμος είναι Γεμάτος Αγάπη και Φροντίδα

Περισσότερα κατοικίδια, λιγότερες παιδικές αλλεργίες