in , ,

Γιατί τα Πατατάκια Έχουν Πάντα Αέρα

Κάθε φορά που αγοράζετε πατατάκια, το ίδιο θέαμα: Μισό σακουλάκι και το υπόλοιπο αέρας! Ίσως θεωρείτε ότι εταιρείες τροφίμων κατά κάποιον τρόπο μας εξαπατούν αλλά ευτυχώς συμβαίνει το αντίθετο. Φροντίζουν να έχουμε στα χέρια μας το πιο φρέσκο προϊόν.

Ο αέρας στο σακουλάκι εξασφαλίζει ότι τα πατατάκια δεν θα γίνουν χιλιάδες κομμάτια κατά τη μεταφορά τους. Σύμφωνα με το Tech Insider στο Youtube, ο αέρας είναι στην πραγματικότητα άζωτο, ο οποίος κρατά τα πατατάκια φρέσκα, τραγανά και νόστιμα! Επειδή δεν αντιδρά με το οξυγόνο και είναι άοσμο και άγευστο είναι εξαιρετικό συντηρητικό ώστε να έχουνε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ως προϊόν στο ράφι.

Δεν θα θέλατε να υπάρχει κανονικός αέρας στη συσκευασία γιατί τότε το οξυγόνο θα αντιδρούσε με τα πατατάκια και θα έχαναν την τραγανότητά τους. Γι’ αυτό το λόγο αρχίζουν να μπαγιατεύουν όταν ανοίξετε το σακουλάκι και τα αφήσετε για λίγο καιρό.Ομελέτα φτιαγμένη σε σακουλάκι με πατατάκια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Επιδιορθώσετε Ψεύτικα Κοσμήματα

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Πως πέρασαν τα χρόνια. 25 διάσημοι Έλληνες που ξεχάσαμε πως ήταν νέοι