in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς θα κάνετε το ΚΡΕΒΑΤΙ σας να μοιάζει σαν αυτά στα καταστήματα και στις εκθέσεις

Ξέρετε ποια είναι η ιστορία: Πηγαίνετε σε ένα φανταστικό εκθεσιακό χώρο και βλέπετε το κρεβάτι των ονείρων σας. Το πάπλωμα αφράτο, τα μαξιλάρια πλούσια και η κουβέρτα από πάνω ταιριάζει τέλεια!

Είναι το κρεβάτι που θέλετε να το πάρετε όπως είναι και να φύγετε. Και σίγουρα θα αναρωτηθείτε: Γιατί το δικό μου κρεβάτι δεν είναι έτσι; Λοιπόν υπάρχουν 4 βήματα που μπορείτε να κάνετε το κρεβάτι σας τόσο όμορφο που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά των εκθεσιακών χώρων και των καταστημάτων.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς θα κάνετε το ΚΡΕΒΑΤΙ σας να μοιάζει σαν αυτά στα καταστήματα και στις εκθέσεις
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς θα κάνετε το ΚΡΕΒΑΤΙ σας να μοιάζει σαν αυτά στα καταστήματα και στις εκθέσεις

1. Ξεκίνα με τα σεντόνια

Ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή σεντονιών είναι το μέγεθος. Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό και ότι ταιριάζουν (σφιχτά) στο στρώμα. Αν χρησιμοποιήσετε πανωσέντονο πρέπει να διπλώσετε το σεντόνι με νοσοκομειακή γωνία. Αφού στρώσετε τα σεντόνια τοποθετήστε ένα πάπλωμα καλά στρωμένο το οποίο θα αναδιπλώσετε εκεί που είναι τα μαξιλάρια. 8 υπέροχα καλύμματα για το κρεβάτι σας από λινάτσα!

2. Η επιλογή του παπλώματος

Εδώ τα πράγματα σε ότι αφορά το μέγεθος δεν είναι τόσο αυστηρά όπως στα σεντόνια. Αν θέλετε να κρύψετε μεγαλύτερο μέρος του κρεβατιού προτιμήστε ένα μεγάλο πάπλωμα ενώ αντίθετα αν θέλετε να φαίνεται το κρεβάτι σας προτιμήστε το ακριβές μέγεθος που του ταιριάζει. Για το αφράτο αποτέλεσμα που βλέπετε στις εκθέσεις καμιά φορά οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν ένα κόλπο. Μέσα στην παπλωματοθήκη μπορεί να βάλουν 2 ή 3 παπλώματα ή μικρότερα καλύμματα ή συνδυασμό (!)

3. Κάντε το ζεστό με πολλά μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση του κρεβατιού σας. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρώματα και τα υφάσματα των μαξιλαριών αλλά και με τον αριθμό τους. Μια καλή επιλογή είναι 2 μικρά, 4 κανονικά και 2 ή τρία διακοσμητικά. Αν σας δυσκολεύει η επιλογή και έχετε αμφιβολίες πώς θα τα ταιριάξετε, επιλέξτε ουδέτερα χρώματα για τα διακοσμητικά και τα μικρά και έντονα για τα κανονικά σας μαξιλάρια. Πώς να φτιάξετε κεφαλάρια κρεβατιού από μαξιλάρια

4. Πετάξτε επάνω μια κουβέρτα

Πιθανό να έχετε δει σε εκθέσεις κρεβάτια που έχουν πάνω πεταμένη μια κουβέρτα η οποία δεν είναι διπλωμένη και αναρωτιέστε πώς ενώ είναι τόσο casual φαίνεται τόσο όμορφο; Είναι πραγματικά πολύ απλό. Κάντε μερικά βήματα πίσω από το κρεβάτι και απλά πετάξτε επάνω μια κουβέρτα για πιο χαλαρή αισθητική. Αν θέλετε μια πιο ξεκούραστη αίσθηση διπλώστε την κουβέρτα και τοποθετήστε στο κάτω μέρος. Διαλέξτε μονόχρωμες και ουδέτερες κουβέρτες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα
Φενγκ Σούι: Μην αφήνετε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας, εκτός από ένα πράγμα!
22 Ιδέες για Κρεβάτια Εσοχές

φωτ.: today

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΣΠΙΤΙ: Το κόλπο για να αστράψουν τα στόρια γρήγορα και εύκολα χωρίς απορρυπαντικά!

Ποιες είναι οι δέκα ΤΡΟΦΕΣ που ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ;