in , , ,

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζουμε με νερό μέσα στο σπίτι!

όταν σκεφτόμαστε καθάρισμα σίγουρα το μυαλό μας πάει πρώτα στο νερό. Το νερό είναι το καθαριστικό της φύσης και πολύ χρήσιμο σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που πρέπει να αποφύγουμε την χρήση του στο καθάρισμα γιατί μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά σε έπιπλα και υφάσματα. 27 συμβουλές και κόλπα για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζουμε με νερό μέσα στο σπίτι!
5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζουμε με νερό μέσα στο σπίτι!

5 πράγματα που δεν καθαρίζουμε ποτέ με νερό

Δερμάτινοι καναπέδες και έπιπλα: Τα έπιπλα που έχουν δέρμα στην πραγματικότητα δεν μπορούν να καθαρίσουν με νερό. Μάλιστα θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς το νερό μπορεί να δημιουργήσει στάμπες οι οποίες θα είναι δύσκολο να φύγουν. Επιπλέον το νερό φθείρει το δέρμα και με τον καιρό θα ξεφτίσει. 10 κόλπα για το Καθάρισμα που θα σε Ξετρελάνουν!

Ηλεκτρικές συσκευές: Οθόνες και τηλεοράσεις δεν τις καθαρίζουμε ποτέ με νερό. Η σκόνη κολλάει χειρότερα. Προτιμήστε βαμβάκι και οινόπνευμα.

Μουσικά όργανα: Τα μουσικά όργανα που αποτελούνται από ξύλο όπως κιθάρες, βιολιά πιάνα, δεν τα καθαρίζουμε με νερό γιατί μπορεί να αποχρωματιστούν και στο τέλος να γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο ίδιο το όργανο.

Πληκτρολόγιο υπολογιστή και τηλεκοντρόλ: Ποτέ με νερό γιατί μπορεί να καταστραφεί η συσκευή και η σκόνη δεν πρόκειται να φύγει.

Φωτιστικά: Αποφεύγουμε το νερό σε συσκευές που περνάει ρεύμα γιατί μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Μακριά τα βρεγμένα πανιά από φωτιστικά, διακόπτες, πρίζες κτλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΜΟΔΑ: Πώς μπορούμε να φορέσουμε το φουλάρι, την πασμίνα και το κασκόλ! 25 τρόποι [ΒΙΝΤΕΟ]

“Παραλίγο να χάσω το μωρό μου από μερικές σταγόνες baby oil”