in , , ,

ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Αυτές οι αλλαγές θα σας ξετρελάνουν!

ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Αυτές οι αλλαγές θα σας ξετρελάνουν!

Ένα από τα αγαπημένα μας θέματα στη σελίδα toftiaxa είναι οι αλλαγές που γίνονται σε σπίτια και έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πριν και το μετά.

ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Αυτές οι αλλαγές θα σας ξετρελάνουν!
ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Αυτές οι αλλαγές θα σας ξετρελάνουν!

Ζούμε σε μια χώρα που πολλά διαμερίσματα είναι αρκετά μικρά και παλιά. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να στεναχωριόμαστε και να γκρινιάζουμε για τον χώρο μας. Γιατί με λίγα πράγματα αλλά μεγάλες ιδέες μπορούμε να τα κάνουμε υπέροχα! Προσθήκες σε κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο και το μικρό διαμέρισμα μας να γίνει όμορφο και χαριτωμένο.

Τα φυτά και τα λουλούδια μέσα στον χώρο παρέχουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και μπορούν να μετατρέψουν ένα μικρό διαμέρισμα σε αληθινό παράδεισο.

Πολύχρωμα χαλιά, πίνακες ακόμα και πόστερς ή ταπετσαρίες μπορούν να συμβάλλουν δραματικά στην αλλαγή του χώρου και να τον ζωηρέψουν. Η δύναμη των αυτοκόλλητων, της ταπετσαρίας αλλά και των πινάκων στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Το πριν και το μετά!

Τολμήστε να “παίξετε” με διαφορετικές υφές σε υφάσματα και κουρτίνες και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.

Προτιμήστε ανοιχτόχρωμα και απλά σε λιτές γραμμές έπιπλα για να μην φορτώνεται πολύ ο χώρος. 10 Θησαυροί από τα Σκουπίδια: Πριν & Μετά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε παρακάτω ένα ολόκληρο διαμέρισμα πώς άλλαξε – Το πριν και το Μετά!

Ανακαίνιση μικρής κουζίνας! 12 ιδέες πριν και μετά!

Ελπίζουμε να πήρατε και εσείς μερικές ιδέες για το δικό σας διαμέρισμα και να μπορέσετε να το μετατρέψετε όπως αγαπάτε και σας αρέσει.

φωτ:. blackandblooms

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ελένη Μενεγάκη: Από τις Μαλδίβες το μήνυμα της για το 2020!

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τρία υλικά έτοιμα σε 10 λεπτά!