in , , ,

15 δυνατές φωτογραφίες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή “αλλιώς”

Μερικές φορές μια συνηθισμένη φωτογραφία μπορεί να σας βγάλει εκτός ισορροπίας και να σας κάνει να ρίξετε μια ματιά σε πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Δεδομένου ότι αντιμετωπίζουμε τα πράγματα γύρω μας ως συνηθισμένα περιστατικά και συχνά θεωρούμε το έργο μας βαρετό, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στον κόσμο που σκέφτονται ότι η άσφαλτος είναι ένα θαύμα και κάθε μέρα της ζωής τους είναι δώρο.

1.Τα παιδιά στην Ινδονησία έβγαλαν τα παπούτσια τους για να μη λερώσουν την άσφαλτο που είδαν για πρώτη φορά.

15 δυνατές φωτογραφίες που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή "αλλιώς"

2. Η μαμά του Alex τον πήγε σε μια συναυλία heavy metal στην Ισπανία για να τον αφήσει να διασκεδάσει με άλλους νέος. Και έγινε ο ίδιος σταρ!

3. Αυτοί οι αιχμάλωτοι του Αουσβιτς συναντήθηκαν μετά από 72 χρόνια δείχνοντας τα τατουάζ με τους κωδικούς τους.

4. Ένας νοσηλευτείς, ο Chris Trokey, διέσωσε έναν άνδρα από ένα καιόμενο αυτοκίνητο που έπεσε σε ένα ατύχημα. Αποδείχθηκε ότι ο οδηγός ήταν ο ίδιος γιατρός που είχε σώσει τον Chris όταν ήταν πρόωρο παιδί στο χείλος του θανάτου.

5. Αυτό το σκυλί όταν ήταν έγκυος πυροβολήθηκε 17 φορές. Κατάφερε να επιζήσει και τώρα είναι σκυλί θεραπείας

Δείτε επίσης: Aυτές είναι οι 28 ομορφότερες γυναίκες σε 28 καταπληκτικές φωτογραφίες

6. Μια κοπέλα ζήτησε από έναν φωτογράφο να συνδυάσει 2 φωτογραφίες – μία δική της και μία από την άλλη από τον σύζυγό της που ήταν χιλιάδες μίλια μακριά να υπηρετεί τη χώρα και δεν μπορούσε να έρθει να την δει.

7. Αυτό το 8χρονο αγόρι από την Ταϊβάν κατέκτησε ένα υψηλό βουνό 2500 μιλίων προς τιμήν της μητέρας του που είχε πεθάνει. Είναι σίγουρος ότι αυτό θα τον φέρει πιο κοντά στη μαμά του.

8. Αυτή η άστεγη γάτα χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και έχασε τα 2 πόδια της. Ένας βούλγαρος χειρουργός έκανε χειρουργική επέμβαση στη γάτα και της έδωσε την ευκαιρία να περπατήσει ξανά.

9. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Μαξ και η Λυδία ελευθέρωσαν ένα κοπάδι πεταλούδων προς τιμήν της αδελφής του γαμπρού που είχε πεθάνει. Αλλά οι πεταλούδες δεν ήθελαν να πετάξουν μακριά. Προσγειώθηκαν στους ώμους των επισκεπτών και έμειναν εκεί μέχρι το τέλος της τελετής.

10. “Χθες ήταν η τελευταία χημειοθεραπεία της μαμάς μου”.

Δείτε επίσης: 15 αστείες φωτογραφίες από λάθη κατασκευαστών

11. Μνημείο του Α Παγκοσμίου Πολέμου στη Βουλγαρία

12. “Ο σκύλος μου πέθανε πριν από 7 χρόνια, αλλά κάθε φορά που ανοίγω τους χάρτες Google, είναι ακόμα εκεί, ακριβώς στην οροφή. Μου λείπεις…”

13. Το λιμάνι της Μανίλα

14. Στη Φλόριντα, 633 δύτες έβαλαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ: έβγαλαν 1.625 λίβρες σκουπίδια και 65 λίβρες δίχτυα από το νερό!

15. Αυτή η ομάδα μελλοντικών σκύλων-εκπαιδευτών καθόταν για μια ολόκληρη συναυλία για να δοκιμαστεί η υπομονή και η ηρεμία τους

φωτ.:brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

20 ιδέες για να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε μικρές κρεβατοκάμαρες

20 ιδέες για να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε μικρές κρεβατοκάμαρες

πώς να βάψεις τους αρμούς από τα πλακάκια του μπάνιου

Πώς να βάψεις τους αρμούς από τα πλακάκια σε 5 απλά βήματα!