in , , , , , , ,

Πώς θα καταλάβεις αν τα ρούχα σου ξεβάφουν

Πώς θα καταλάβεις αν τα ρούχα σου ξεβάφουν

Αγόρασες ένα καταπληκτικό καλοκαιρινό μπλουζάκι ή φορεματάκι ή σόρτς κτλ. στο πιο υπέροχο και λαμπερό χρώμα. Κι αναρωτιέσαι: “Κι αν το πλύνω και ξεβάψει και γίνουν όλα τα ρούχα πορτοκαλί ή πράσινα;” Πώς θα δείτε ποια ρούχα ξεβάφουν.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλους έχει συμβεί. Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα, σίγουρα αγοράζουμε πολύχρωμα ρούχα, δικά μας, των συντρόφων μας ή των παιδιών μας και πρέπει να τα πλύνουμε για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρουμε ρούχα που βάφτηκαν κατά το πλύσιμο!

Σίγουρα μία λύση είναι τα πλύνουμε μόνα τους, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο κάτι τέτοιο ή πρακτικό. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να δούμε αν το ρούχο που αγοράσαμε ξεβάφει ή όχι.

Πώς θα καταλάβεις αν τα ρούχα σου ξεβάφουν

Απλά βρέχετε λίγο μια άκρη του ρούχου που θέλετε να ελέγξετε. Στη συνέχεια παίρνετε ένα λευκό πανί που δε χρειάζεστε και σιδερώνετε τα δύο υφάσματα μαζί. Στο τέλος τσεκάρετε το λευκό πανί. Αν δεν έχει βγάλει χρώμα το ρούχο σας σημαίνει ότι δεν ξεβάφει. Αν έχει βγάλει χρώμα, σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πλύσιμο γιατί μπορεί να βγάλει χρώμα στα ρούχα.

Δείτε επίσης: Να τι Σημαίνουν τα Σύμβολα στις Ετικέτες των Ρούχων

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

DIY μαξιλάρι σαλιγκάρι από ύφασμα - Πατρόν

Πώς να φτιάξεις μαξιλάρι σαλιγκάρι από ύφασμα – Πατρόν

20 Συμβουλές για να καθαρίσετε με το σωστό τρόπο τη δερμάτινη τσάντα σας.