in , , , ,

To ιδανικό κούρεμα για γυναίκες άνω των 40

Τα 40 είναι πάντα ένα κομβικό σημείο για κάθε γυναίκα.

Είναι η περίοδος των αλλαγών και το πρώτο στη λίστα είναι τα μαλλιά. Ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα λοιπόν για μια γυναίκα 40 και άνω που γνωρίζει τον εαυτό της και έχει αυτοπεποίθηση;

Δείτε επίσης: Γυναικεία κουρέματα 2019: Top τάσεις για κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά

To ιδανικό κούρεμα για γυναίκες άνω των 40

Το ιδανικό είναι αναμφίβολα το κοντό καρέ. Είναι το κούρεμα που έχει κλασικό χαρακτήρα, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά δίνει και ένα sexy look με το ιδανικό μακιγιάζ.

Είναι εύκολα διαχειρίσιμο, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καρέ: το γαλλικό καρέ διαχρονικό και κλασικό με αυστηρές γραμμές, ιδανικό για γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά και το μακρύ καρέ για γυναίκες που δεν τους αρέσουν οι υπερβολές και θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν διαφορετικά χτενίσματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα για γυναίκες με λεπτή τρίχα

Υπάρχει το ασσύμετρα κοντό καρέ για γυναίκες με πιο ιδιαίτερο στυλ και το το απόλυτα κοντό καρέ για τις πιο τολμηρές και δυναμικές.

Ποιο, όμως, είναι το ιδανικό καρέ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας;

Αν το πρόσωπό σας είναι πιο στρογγυλό, προτιμήστε το μακρύ καρέ και αποφεύγετε να δίνετε όγκο. Όγκος δε χρειάζεται ούτε στις γυναίκες με μακρύ πρόσωπο, οι οποίες καλό είναι να αποφεύγουν και το πολύ κοντό κούρεμα.

Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο με γωνίες, φροντίστε το καρέ που θα επιλέξετε να λιαίνει τις γωνίες του προσώπου και όχι να τις τονίζει.

Τέλος, αν είστε από τις τυχερές με οβάλ πρόσωπο, επιλέξτε άφοβα όποιο καρέ σας αρέσει, το πιο πιθανό είναι να σας ταιριάζουν όλα!

Εσείς θα τολμήσετε την αλλαγή;

φωτ.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

8 μοναδικές ιδέες για να ανανεώσεις τις κουρτίνες σου

Προσοχή: Ανάκληση ανοξείδωτου καλαθιού φριτέζας από γνωστό κατάστημα