in , , , , ,

Εσύ ξέρεις τη χρήση του κάθε μαχαιριού;

Έχεις αγοράσει ή σου έχουν κάνει δώρο ένα σούπερ σετ με μαχαίρια αλλά δεν ξέρεις που χρησιμεύει το καθένα;

Εμείς θα σου δείξουμε τις χρήσεις των βασικότερων μαχαιριών που χρειάζεσαι στην κουζίνα σου για να δημιουργήσεις υπέροχες συνταγές σαν πραγματικός σεφ!

Μαχαίρι του σεφ

Το μαχαίρι του σεφ έχει φαρδιά λεπίδα που στενεύει στην άκρη. Αρχικά, το χρησιμοποιούσαν για να κόβουν τα μεγάλα κομμάτια κρέατος. Πλέον, χρησιμοποιείται και για κρέας και για λαχανικά και είναι από τα βασικότερα μαχαίρια που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου.

Μαχαίρι για φιλετάρισμα

Ιδανικό για μικρότερα κομμάτια κρέατος αλλά και για φιλετάρισμα ψαριού.

Δείτε επίσης: 12 έξυπνα κόλπα κουζίνας που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Μαχαίρι του ψωμιού

To ιδανικό μαχαίρι για το ψωμί. Είναι μακρόστενο με δοντάκια στις άκρες για να μη θρυμματίζετε το ψωμί καθώς το κόβουμε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ψαλίδι

Αν και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά, μάλλον θα έπρεπε να το κάνουμε. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες έχει πολλές χρήσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μπαλτάς

Ένα από τα συνηθισμένα φονικά όπλα του κινηματογράφου! Είναι ιδανικός για να κόβεις κρέας με κόκαλο. Δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και σίγουρα δεν είναι το πιο απαραίτητο μαχαίρι της κουζίνας σου!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

9 μαγικές χρήσεις της αλόης

40 ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου για το σαλόνι σας