in , , , ,

Οι κατσαρές βλεφαρίδες είναι η νέα τάση και είναι ό,τι χειρότερο είδαμε τα τελευταία χρόνια

Οι γκουρού της ομορφιάς τα κατάφεραν και πάλι.

Έχουμε δει πολλές παράξενες τάσεις ομορφιάς και φαίνεται πως η κάθε νέα τάση ξεπερνάει την προηγούμενη σε πρωτοτυπία ή ηλιθιότητα και αυτή τη φορά είναι οι κατσαρές βλεφαρίδες!

Πρέπει να παραδεχτεί κανείς όμως ότι αυτές οι βλεφαρίδες μας θυμίζουν άλλες περιοχές με παρόμοια τριχοφυΐα.

Οι αντιδράσεις στη νέα μόδα ήταν αναμενόμενο να είναι αρνητικές. H viral τάση ξεκίνησε από την  makeup artist Sofie Petersen στα social media και οι followers της δεν ήταν και πολύ ένθερμοι με την ιδέα.

Δείτε επίσης: 5 μυστικά για μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα από μεγάλους make-up artists!

View this post on Instagram

puberty isn’t over

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Η Petersen δημοσίευσε μια φωτογραφία δηλώντας: Η εφηβεία δεν έχει τελειώσει. Τουλάχιστον η καλλιτέχνιδα έχει αυτοεπίγνωση και αναγνωρίζει πόσο περίεργο φαίνεται. Προφανώς δημοσίευσε τη φωτογραφία για να σοκάρει το κοινό της. Ανεξαρτήτως των κινήτρων της, οι followers της όμως δεν είχαν καμία όρεξη να ξεπετάγεται μια τέτοια εικόνα στον τοίχο τους. Πολλοί χρήστες των social media της γνωστοποίησαν πόσο δεν τους άρεσε η νέα τάση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

View this post on Instagram

my new eyelash curler is really effective

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Ένας follower της στο Instagram χιουμοριστικά σχολίασε: Ευχαριστώ, το μισώ! Ενώ μία follower Gemgirl1962 σχολίασε: Θα ήθελα να δω ολόκληρο το μακιγιάζ πως είναι! Ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που σχολίασαν αηδιασμένοι: Πόσο αηδιαστικό! Έκανες μεταμόσχευση τις ηβικές τρίχες;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Petersen δημιουργεί και μοιράζεται περίεργη μόδα στο μακιγιάζ, όπως αυτή. Στο παρελθόν είχε διχάσει τη κοινή γνώμη με δημιουργίες της όπως «υγρές βλεφαρίδες», «χείλη από μαρούλι», «βλεφαρίδες με φακές». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Dazed Magazine, η Petersen αποκάλυψε ότι η προσέγγισή της σε αυτό το διχαστικό μακιγιάζ προέρχεται από μια επιθυμία να «δείξει συναισθήματα, να εξιστορήσει και να αστειευτεί.»

View this post on Instagram

never dehydrated

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Δήλωσε στο περιοδικό, «Θέλω ο κόσμος να νιώθει κάτι όταν βλέπει τις δημιουργίες μου. Είτε να εμπνέονται είτε να αηδιάζουν. Μου αρέσει που η σελίδα μου είναι ένα μέρος που περιέχει διαφορετικές εκφράσεις.» Η Peterson αναφέρει ότι μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή Δανική επαρχία και αυτό την οδήγησε να πειραματιστεί με το μακιγιάζ. «Το μακιγιάζ ήταν η θεραπεία μου όταν ένιωθα πεσμένη.»

via viralman

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς να στολίσεις χάρτινα γράμματα με λουλούδια

11 καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν την εμφάνισή μας