in , , , , , , , , ,

Πώς να φτιάξετε εύκολα, πρωτότυπα φωτιστικά για τον τοίχο σας από κλαδιά δέντρων

Είναι η εποχή που κλαδεύουμε τα δέντρα μας και όλο και κάπου θα συναντήσεις πεταμένους μικρούς κορμούς δέντρων ή κλαδιά.

Ευκαιρία για δημιουργία λοιπόν! Μαζέψτε ένα κλαδί που να ταιριάζει στον άδειο τοίχο σας και μετατρέψτε το εύκολα σε ένα φωτιστικό.

Διαλέξτε κλαδιά ή κορμούς που να έχουν αρκετά μικρά παρακλάδια και προεξοχές: όσο πιο περίπλοκα τόσο πιο εντυπωσιακά!

Αρχικά θα πρέπει να τα καθαρίσετε καλά κι αν θέλετε να τα τρίψετε με λίγο γυαλόχαρτο για να φαίνονται πιο λεία και όμορφα. Για να τα τοποθετήσετε στον τοίχο, θα χρησιμοποιήσετε γάντζους ή δαχτυλίδια στήριξης. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για να σας κατευθύνει να διαλέξετε το σωστό αντικείμενο ανάλογα με το βάρος και τη σύνθεση του κλαδιού σας.

Αν θέλετε πριν τα κρεμάσετε, μπορείτε να τα βάψετε και με σπρέυ δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και το σημαντικότερο: φωτισμός. Ιδανική λύση είναι να κολλήσετε led ταινία (θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα καταστήματα με ηλεκτρολογικά είδη). Μπορείτε να βάλετε σε όλα τα κλαδιά ή μόνο σε μερικά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: Φτιάξτο μόνος σου φωτιστικά, μπάλες κήπου απο κληματόβεργες!

Άλλος ένας τρόπος είναι να βάλετε στον τοίχο φωτάκια με καλώδιο με τα ειδικά πιαστράκια, κάνοντας το περίγραμμα του κλαδιού και να το τοποθετήσετε από πάνω κρύβοντας το καλώδιο.

Μην ξεχνάτε ότι και οι μεγάλοι κορμοί δέντρων μπορούν να φανούν χρήσιμοι, σαν θήκη για ρεσό, διακοσμώντας το τζάκι σας το καλοκαίρι ή μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς να φτιάξετε διακοσμητική κούπα “ο χρόνος σταμάτησε”

8 είδη ρούχου που είναι πολύ επικίνδυνο να τα φοράτε καθημερινά