in , , , , , ,

Πώς να φτιάξετε φανταστικά επιτραπέζια φωτιστικά από κολοκύθες

Φανταστικά επιτραπέζια φωτιστικά από κολοκύθες!

Πάντα οι κατασκευές με κολοκύθες είναι εντυπωσιακές και κλέβουν την παράσταση. Υπάρχουν πολλές ιδέες και πολλές κατασκευές καθώς το σχήμα και η ανθεκτικότητα της κολοκύθας την καθιστά ένα μοναδικό υλικό για να δουλέψεις μαζί του.

Από τις πλέον εντυπωσιακές κατασκευές είναι τα επιτραπέζια φωτιστικά από κολοκύθες! Κάθε φωτιστικό είναι μοναδικό και θα έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα.

Για την κατασκευή θα χρειαστείτε, ξερές κολοκύθες, ένα σετ ντουί-καλώδιο με φις, μια βάση για να κολλήσετε την κολοκύθα όπως ξύλο, μάρμαρο κτλ, ένα καπέλο φωτιστικού, χρώματα ακρυλικά εάν θέλετε να τις ζωγραφίσετε ή άλλα διακοσμητικά όπως σκοινί.

Τρυπήστε με προσοχή το επάνω μέρος της κολοκύθας ‘έτσι ώστε να χωράει το ντουί και το κάτω μέρος για να μπορεί να περάσει το καλώδιο. Οι αποξηραμένες κολοκύθες είναι σαν ξύλο οπότε μπορείτε να δουλέψετε και με ένα απλό τρυπανάκι. Σε περίπτωση που κάνετε μεγαλύτερη τρύπα και το ντουί πλέει μπορείτε να διορθώσετε με λίγο πηλό ή στόκο.

Αφού έχετε συναρμολογήσει τα καλώδια και το ντουί και αφού έχετε δοκιμάσει ότι όλα είναι εντάξει, κολλήστε με μια δυνατή κόλλα ή με κόλλα σιλικόνης την κολοκύθα στη βάση της. Στη συνέχεια προσαρμόστε το καπέλο. Σε περίπτωση που δεν τα πάτε καλά με τα ηλεκτρολογικά ζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο που γνωρίζει από το κοντινότερο σας ηλεκτρολογικό κατάστημα.

Διαβάστε επίσης Πώς να αποξηράνετε και να καθαρίσετε Κολοκύθες με το σωστό τρόπο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι αποξηραμένες κολοκύθες γενικά έχουν ένα πολύ όμορφο χρώμα το οποίο μπορείτε να το τονίσετε με βερνίκι. Βέβαια μπορούν να γίνουν ακόμα πιο όμορφες εάν τις βάψετε με ακρυλικά χρώματα ή και ακόμα χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα που τους ταιριάζουν πολύ όπως θα δείτε και τις φωτογραφίες, ειδικά στις κυρτές κολοκύθες.


πηγή

πηγή

πηγή

πηγή

Τι λέτε; Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε τα δικά σας επιτραπέζια φωτιστικά από κολοκύθες;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Έγκυος γυναίκα μετατρέπει τα υπερηχογραφήματα τέχνη για τα νύχια

Τα πιο μολυσμένα φρούτα και λαχανικά: Αυτή είναι η λίστα για το 2019