in , , , ,

Γιατί πρέπει να πλένουμε τα καινούρια ρούχα πριν τα φορέσουμε

Πιστεύεις ότι δε χρειάζεται να πλύνεις τα καινούρια σου ρούχα, σωστά;

Φοράς τα καινούρια σου ρούχα χωρίς να τα πλένεις; Κι εμείς! Αλλά αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο, θα αλλάξεις γνώμη και θα τα πλένεις πάντα πριν τα φορέσεις.

Το συναίσθημα είναι υπέροχο, να φοράς τα καινούρια σου ρούχα για πρώτη φορά. Το ύφασμα φαίνεται όμορφο και τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά. Τα παλιά πλυμένα ρούχα δεν είναι τόσο ελκυστικά. Όταν αγοράζετε ένα καινούριο ρούχο, υποθέτετε ότι είναι πεντακάθαρο και δεν υπάρχουν τόσα πολλά βακτήρια σε αυτό όσο τα μεταχειρισμένα ρούχα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια!

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρουμε ρούχα που βάφτηκαν κατά το πλύσιμο!

Ο Δρ Philip Tierno του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης έλεγξε καινούρια ρούχα για την ύπαρξη βακτηρίων και ανακάλυψε ότι περιέχουν πολλά βακτήρια, ανάμεσά τους και ίχνη δέρματος και μύκητες του δέρματος. Μπλιαχ! Αυτό σημαίνει ότι τα καινούρια ρούχα δεν είναι τόσο καθαρά όσο μπορεί να πιστεύεις. Ο λόγος; Αρκεί να σκεφτείς πόσοι έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο ρούχο πριν από σένα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Φενγκ Σούι: Μην αφήνετε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας, εκτός από ένα πράγμα!

Κάντε το πλυντήριο σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα με αυτό τον πανέξυπνο τρόπο