in , , , , , , ,

30 ιδέες για diy έργα τέχνης που θα αλλάξουν τη ζωή σου

H δημιουργία ενός έργου τέχνης για πολλούς αποτελεί άπιαστο όνειρο, σχεδόν ακατόρθωτο. Εδώ, όμως, θα βρεις υπέροχες ιδέες για να δημιουργήσεις εύκολα τα δικά σου έργα τέχνης και να γίνεις ο “καλλιτέχνης” της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης – 21 μοναδικές ιδέες για να κρεμάσετε τα παχύφυτα στους τοίχους σαν μικρά έργα τέχνης!

Όλοι έχουμε φίλους και οικογένεια και άρα πολλά γενέθλια και επετείους. Γιατί μονίμως πονοκεφαλιάζεις ψάχνοντας το κατάλληλο δώρο, ενώ μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος;

DIY Έργα Τέχνης

Οριγκάμι

Είναι απίστευτο πως ένα απλό χαρτί μπορεί να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης με την τεχνική οριγκάμι. Στις παραπάνω εικόνες φαίνεται η κατασκευή ενός υπέροχου αστεριού. Ξεκίνα διπλώνοντας τις λωρίδες μεταξύ τους, μέχρι να σχηματιστεί ένα πεντάγωνο. Πιέζοντας προς τα μέσα τις 5 πλευρές θα σχηματιστεί ένα αστέρι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

DIY σφραγίδες

Πώς θα σου φαινόταν να φτιάξεις με απλά υλικά σφραγίδες δικής σου έμπνευσης για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου; Πάρε ένα ξύλινο κύβο και τύλιξε γύρω γύρω σπάγκο. Βουτάς τη σφραγίδα σου στο χρώμα και εφαρμόζεις στον τοίχο ή σε καμβά. Ιδού!

Λάστιχα για διακόσμηση τοίχου

Αξίζει να το δοκιμάσεις, αν έχεις μεγάλο κήπο και σου αρέσει να τον διακοσμείς. Με λίγο βάψιμο και φαντασία, ο κήπος σου θα είναι ομορφότερος από ποτέ!

Έργα τέχνης με εφημερίδα

Κόβεις την εφημερίδα σε λεπτές λωρίδες και τις ενώνεις στο επιθυμητό σχήμα που θες να έχει το άγαλμά σου. Μπορείς να προσθέσεις διάφορα διακοσμητικά και βέβαια να το χρωματίσεις.

Εργα τέχνης με βότσαλα

Χρειάζεσαι ένα καμβά, πολλά βότσαλα σε διάφορα μεγέθη, κόλλα και πολύ φαντασία και έτοιμος ο πίνακας για τον τοίχο του σαλονιού. Οι παραπάνω εικόνες θα σου δώσουν κάποιες ιδέες.

Κλωστή για τα ακουστικά σου

Πλέξε γύρω από τα ακουστικά σου με κλωστές που έχουν έντονα χρώματα. Τα ακουστικά σου θα είναι και πιο ελκυστικά αλλά και πιο ασφαλή αφού δε θα κόβεται το καλώδιο.

Άλλαξε τα φωτιστικά σου

Φαντάσου το δωμάτιό σου να έχει το δικό σου χειροποίητο φωτιστικό με εικόνες από ρομαντικά μέρη που επιθυμείς να επισκεφτείς.

Κλωστή και μπαλόνι

Ναι καλά διάβασες. Βάζεις κόλλα σε ένα μπαλόνι και τυλίγεις την κλωστή γύρω γύρω. Περιμένεις να στεγνώσει και με μια βελόνα σπας το μπαλόνι. Αφαιρείς από μέσα το μπαλόνι και έχεις υπέροχες διακοσμητικές μπάλες.

Πλαστικά κουτάλια

Παίρνεις ένα μικρό ποτήρι κρασιού και ξεκινάς να κολλάς το πάνω μέρος του κουταλιού γύρω γύρω. Για να γίνει πιο εντυπωσιακό, το βάφεις με σπρέυ σε μεταλλικό χρώμα.

Κορμοί δέντρων

Κορμοί δέντρων που έχουν ξεμείνει από το χειμώνα μπορούν να μετατραπούν σε μια αναπαυτική καρέκλα. Κι αν οι κορμοί σου έχουν μεγαλύτερη διάμετρο, μπορείς να φτιάξεις ένα τραπέζι για τον κήπο.

Διαβάστε επίσης – ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Πώς να μετατρέψετε απλά Βάζα σε έργα τέχνης με έναν πολύ απλό τρόπο! Βίντεο!

Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, φαγητό, ύπνος και διασκέδαση. Η τέχνη καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής μας και μπορεί να κάνει όμορφο το σπίτι μας και χαρούμενους τους φίλους μας και την οικογένειά μας.

via buzz16


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη κουζίνα στον κόσμο – Η θέση της Ελλάδας και ποιοι «ψηφίζουν» το ελληνικό φαγητό [λίστα]

Τα 10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας