in , , , ,

Αυτό Είναι το Υπέροχο Μικρό Ξενοδοχείο του Richard Gere!

Στα 30 χρόνια καριέρας του, τον έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα: Αμερικανός ζιγκολό, τον πιο σέξι άντρα, τον διασημότερο βουδιστή του κόσμου. Την καινούργια του ιδιότητα, σίγουρα δεν την περίμεναν πολλοί: οικοδεσπότης! Ο λόγος για τον Richard Gere που μαζί με την σύζυγό του Carey Lowell, ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους πρώτους καλεσμένους στο Bedford Post!

Το Bedford Post είναι οι νέες εξοχικές κατοικίες στο Bedford της Νέας Υόρκης που φιλοξενεί ένα υπέροχο κτίριο του 18ου αιώνα και περιλαμβάνουν ένα μικρό πολυτελές ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπιστρό και χώρο για γιόγκα.

Οι δυο τους είδαν την έκταση 57 στρεμμάτων τυχαία καθώς έκαναν ιππασία και θέλησαν να  προστατεύσουν το ιστορικό αυτό κτίριο, σύμφωνα με το New York Magazine. Έτσι, λοιπόν, την αγόρασαν, την ανακαίνισαν και την μετατρέψανε σε ένα μικρό ξενοδοχείο 8 δωματίων, που συμπληρώνεται από δύο εστιατόρια.

Το στούντιο για γιόγκα και το καφέ (που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κατοίκους της περιοχής) έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα. Ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού μεγάλωσε σε φάρμα, γι αυτό και το όλο εγχείρημα ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον Richard Gere.

Πλέον, αποτελεί πόλο έλξης της περιοχής, καθώς φιλοξενεί εκδηλώσεις γάμων και μπορεί κάποιος να απολαύσει το μεσημεριανό του την Κυριακή ή να σταματήσει για έναν καφέ κατά τη διάρκεια της ιππασίας.

via spirossoulis

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Φτιάξε αγνό σπιτικό σαπούνι με τη μέθοδο της κρύας σαπωνοποίησης. Οδηγίες + Βίντεο

Τα 9 πιο Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Βάφετε Ξύλινα Ντουλάπια