in , , ,

Το απίστευτο κόλπο που έχει γίνει viral, με το πλαστικό μπουκάλι για να κάνετε μπούκλες στη στιγμή!

Όταν ακούμε μπούκλες, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι ψαλίδι μαλλιών, πιστολάκι, σίδερο.

Υπάρχει όμως ένας λίγο περιέργος τρόπος θα λέγαμε ο οποίος λειτουργεί και μάλιστα αποτελεσματικά και γρήγορα. Δεν περιλαμβάνει σίδερο, ούτε κάποια ολονύκτια εφαρμογή. Μάλιστα αυτή η μέθοδος σαρώνει στα social media! Είναι οι μπούκλες με τη μέθοδο του πλαστικού μπουκαλιού.

Ονομάζεται πρόκληση “#blowthebottle” και οι χρήστες του Instagram στεγνώσουν τα μαλλιά τους μέσα σε μπουκάλια νερού για να αποκτήσουν λαμπερές μπούκλες. Έχει δοκιμαστεί ακόμα και από μεγάλα σαλόνια ομορφιάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πώς το κάνεις;

Κόψε μια τρύπα στο πλαϊνό μέρος ενός μπουκαλιού από νερό να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να ταιριάζει στο ακροφύσιο από το πιστολάκι. Βάλτε μια τούφα από τα μαλλιά σας μέσα από το επάνω μέρος της φιάλης και στεγνώστε με χαμηλή έως μέτρια ρύθμιση. Μην το δοκιμάσετε χωρίς το ακροφύσιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης – Κάντε Τα Μαλλιά Σας Μπούκλες Μόνο Με Κάλτσες! Φοβερό Κόλπο. – {BINTEO}

Η επαγγελματίας στυλίστρια Olivia Smalley, που βλέπετε παρακάτω, προτείνει τα μαλλιά να είναι ελαφρώς βρεγμένα με νερό ή με ειδικό προιόν προστασία της τρίχας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αυτό το σπίτι 22 είναι τετραγωνικά – Αν δείτε τις φωτογραφίες, θα νομίζετε ότι είναι πάνω από 100!

Αλλάζει η τιμή της πλαστικής σακούλας το 2019