in , , ,

Εντυπωσιακή τεχνική με διάφανες φωτογραφίες επάνω σε γυαλί!

Μπορείτε εύκολα να κάνετε και εσείς όποια μεταφορά φωτογραφίας σε γυαλί θέλετε ακολουθώντας μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη τεχνική από το blog inspiredideasmag.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι,μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τυπωμένη σε χαρτί,μία διάφανη αυτοκόλλητη ταινία και λίγη διάφανη κόλλα.

Η διαδικασία είναι απλή σχετικά.Όπως είπαμε θέλετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τυπωμένη σε χαρτί από lazer εκτυπωτή.Αν δεν έχετε μπορείτε να το εκτυπώσετε σε κάποιο μαγαζί με φωτοτυπίες.

Έπειτα πάρτε το διάφανο αυτοκόλλητο φύλλο,και κόφτε το στις κατάλληλες διαστάσεις.Μετά βγάλτε το πίσω φύλλο προστασίας του αυτοκόλλητου φύλλου και κολλήστε πάνω τη φωτογραφία με τη πλευρά του μελανιού να ακουμπάει στη κολλώδες μεριά του διάφανου φύλλου.

Όταν το έχετε κολλήσει,τρίψτε το χαρτί σιγά σιγά από το πίσω μέρος για να πιεστεί το μελάνι πάνω στη διάφανη αυτοκόλλητη κόλλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τοποθετείστε το σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 7 λεπτά και όταν το βγάλετε αρχίστε να τρίβετε ελαφρά το πίσω μέρος του χαρτιού ώσπου να αρχίσει να αφαιρείτε σιγά σιγά.Μη τρίψετε δυνατά γιατί μπορεί να φύγει και το μελάνι.

Όταν θα έχει φύγει όλο το χαρτί και θα έχει μείνει η διάφανη ταινία με τη αποτυπωμένη φωτογραφία πάνω της είναι έτοιμο για να το κολλήσετε οπουδήποτε θέλετε.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις προς το δημιουργό,μπορείτε να μπείτε εδώ (είναι στα Αγγλικά)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 απλές και εύκολες DIY κατασκευές για τα Χριστούγεννα και τον Χειμώνα – Βίντεο.

Οι 8 πιο… αποτυχημένες συμβουλές καθαριότητας!