in , , ,

Φτιάξτε Λαχταριστά Cookies ΤΑΨΙΟΥ με γέμιση Μερέντας και Σοκολάτας! – Μια Συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου

Πώς θα φτιάξετε Λαχταριστά Cookies ΤΑΨΙΟΥ με γέμιση Μερέντας και Σοκολάτας. Μια συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου! Τις πεντανόστιμες και λαχταριστές συνταγές της μπορείτε να τις βρείτε στην ομάδα της στο Facebook «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ», όπου μπορείτε πολύ εύκολα με ένα κλικ να γίνετε μέλη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Cookies ΤΑΨΙΟΥ με γέμιση Μερέντας και Σοκολάτας


Υλικά
120 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μισή κούπα)
2 αυγά
2 βανίλιες
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (1-1/2 κούπες)
1 κοφτό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια η τρούφα
150 γρ. μερεντα

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν και να αφρατέψει καλά το μείγμα.

Αναμιγνύετε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτετε στο μπολ σταδιακά, λίγη ποσότητα τη φορά, χτυπώντας καλά κάθε φορά μέχρι να ενσωματώνεται πλήρως.

Τέλος μέσα σε μικρο ταψάκι βάλτε λαδόκολλα προσθέστε το μισό μείγμα. Ρίχνετε μερέντα από πάνω και έπειτα το άλλο μισό μείγμα. Τελος σπάστε μια κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια από πάνω ή ακόμα και σταγόνες σοκολάτας και ψήνετε για 20 λεπτά, όχι παραπάνω γιατί σφίγγει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καλή επιτυχία!

Αυτή τη συνταγή αλλά και πολλές άλλες μπορείτε να βρείτε στην ομάδα  «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ» αλλά και στη σελίδα  Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou 

Επίσης

Written by toftiaxagr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1542 θέσεις στα Craft Room της Χειροτέχνικα και η προπώληση ξεκίνησε!

Υπέροχο DIY για να Φτιάξετε Διάφανες Νιφάδες Χιονιού Μόνο με δύο Υλικά!