in , ,

Δίνει ζωή στους γκρίζους τοίχους!

Γάλλος καλλιτέχνης μεταμορφώνει τις γειτονιές σε πόλεις της πατρίδας τους, δίνοντας ζωή και χρώμα στους γκρίζους τοίχους!

Ο Πατρίκ Κομεσί (Patrick Commecy) είναι street artist και μαζί με την ομάδα δημιουργεί σουρεαλιστικές τοιχογραφίες, με έντονο το στοιχείο της οφθαλμαπάτης, σε τέτοιο βαθμό τελειότητας που νομίζεις ότι η εικόνα που βλέπεις, πράγματι εκτυλίσσεται μπροστά σου.

Ο Commecy, ζωγραφίζει πάνω σε τοίχους μια κοινωνία που δρα και λειτουργεί με κέφι. Κάνει μπαλκόνια με ήρεμους ανθρώπους, δρομάκια που παίζουν τα παιδιά, μαγαζιά της γειτονιάς.

Αρκετές φορές τα θέματα του προέρχονται και από τη γαλλική λογοτεχνία, ενώ δεν παραλείπει να συμπεριλαμβάνει και σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(με πληροφορίες και εικόνες από Design You Trust), via snoopit24

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γυναίκες γίνονται αγνώριστες μετά την αφαίρεση του «μακιγιάζ – γλυπτική»

Άδεια για ανακαίνιση σπιτιού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!