in , , , ,

Φτιάχνω Θήκη για Κρεμοσάπουνο από Βαζάκια

Μέσα σε εκατοντάδες αναρτήσεις στο internet, για θήκες κρεμοσάπουνου, φτιαγμένες στο χέρι, από γυάλινα βαζάκια, ξεχωρίσαμε αυτήν στο Love Grows Wild, για την απλότητα και τα λιγοστά υλικά, που κάνουν την όλη κατασκευή παιχνιδάκι λίγων λεπτών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χρειαζόμαστε ένα γυάλινο βαζάκι, με το καπάκι του, από μαρμελάδα κλπ, την βαλβίδα του σπρέι, από οποιαδήποτε παλιά θήκη κρεμοσάπουνου, λίγη κόλα, ένα καρφί και ένα σφυράκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οδηγίες:
Στο κέντρο από το μεταλλικό καπάκι του γυάλινου βάζου, σχεδιάζουμε για οδηγό το περίγραμμα της βαλβίδας του σπρέι που θα προσαρμόσουμε επάνω του. 
Με το σφυρί και το καρφάκι και με οδηγό το περίγραμμα, ανοίγουμε τρυπούλες στο καπάκι, για να μπορέσουμε στην συνέχεια να αφαιρέσουμε το μικρό αυτό κομμάτι, δημιουργώντας την τρύπα, που θα εισχωρήσει η βαλβίδα.  Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τρυπάνι, αν υπάρχει, αλλά δεν είναι απαραίτητο, γιατί συνήθως, αν όχι πάντα, τα καπάκια αυτά είναι από αλουμίνιο, που είναι πολύ εύκαμπτο υλικό και τρυπιέται/κόβεται σχετικά εύκολα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Περνάμε μέσα από την τρυπούλα την βαλβίδα και κρατώντας την ακίνητη, βάζουμε στο κάτω μέρος λίγη κόλα ή λίγη σιλικόνη ελαστική, για να την κρατήσουμε σταθερή, όταν θα είναι σε λειτουργία. Μπορεί να χρειαστεί να κοντύνουμε λίγο το σωληνάκι της βαλβίδας, για να χωράει στο γυάλινο βάζο μας, αν είναι πολύ μακρύ.

Η θήκη για κρεμοσάπουνο είναι έτοιμη. Προαιρετικά, αν θέλουμε μπορούμε να βάψουμε το καπάκι, με σπρέι, για να ταιριάζει με το χρώμα της βαλβίδας ή για διακοσμητικούς λόγους, αλλά και έτσι αν το αφήσουμε, το περιεχόμενο έχει τα δικά του χρώματα.

Φτιάξτε το – Χαρείτε το!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κάντε τα μαλλιά σας ίσια φυσικά … χωρις σίδερο

Μην πετάτε τις παλιές σας τσάντες–Δείτε 13 ιδέες για να τις ξαναxρησιμοποιήσετε!