Δείτε παρακάτω μια πολύ εύκολη συνταγή για τηγανίτες γεμιστές με νουτέλα, ιδανικές για πρωινό ή για σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Δείτε και το κολπάκι με την παγωμένη νουτέλα για να πετύχει το γέμισμα τους!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Τοποθετήστε στο μάτι της κουζίνας ένα αντηκολλητικό τηγάνι να ζεσταίνεται, όχι σε υψηλή θερμοκρασία.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι. Προσθέστε το αυγό τη βανίλια και το γάλα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ανακατέψτε καλά να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βγάλτε τους δίσκους νουτέλας από την κατάψυξη.
Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι περίπου 1μιση κουταλιά απο το μείγμα για pancakes και απλώστε το. Από πάνω βάλτε τον σοκολατένιο δίσκο και καλύψτε με άλλη μία κουταλιά από το μείγμα της τηγανίτας.
Όταν αρχίζει να κάνει φουσκαλίτσες είναι καιρός για γύρισμα. Γυρίστε και αφήστε να ψηθεί για 1-2 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες τηγανίτες.
Θα εκπλαγείτε πόσο γεμάτες και σοκολατένιες θα βγουν οι τηγανίτες σας. Με την παγωμένη νουτέλα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τα καταφέρετε χωρίς να έχετε το φόβο οτι η σοκολάτα θα ξεχυλίσει και θα χαθεί.
φωτ. tiphero