in ,

5 Οικονομικοί Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τα Μυρμήγκια

Ο ζεστός καιρός σημαίνει αρκετό χρόνο στον κήπο, μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους και … εισβολές μυρμηγκιών, τα οποία σίγουρα ξέρουν πώς να καταστρέψουν ένα πικνίκ και είναι αρκετά ικανά να γλιστρήσουν στην κουζίνα σας. Για να τα ξεφορτωθείτε ή για να τα αποτρέψετε από το να καταστρέψουν τη ζωή σας, δοκιμάστε αυτούς τους 7 οικονομικούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους.

1. Πλύνετε τα κουτάκια αναψυκτικών

Πριν πετάξετε τα  κουτάκια αναψυκτικών στο δοχείο ανακύκλωσης, ξεβγάλετε τα με νερό για να αφαιρέσετε τυχόν εναπομείναντα σάκχαρα τα οποία θα τραβήξουν τα μυρμήγκια. Το ίδιο ισχύει και για άλλα δοχεία τροφίμων που βρίσκονται στο σπίτι σας όπως μπουκάλια με σιρόπι, κουτιά χυμών, κλπ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

2. Κατασκευάστε μια τάφρο πικνίκ

Την επόμενη φορά που κάθεστε σε ένα τραπέζι πικ-νικ και απολαμβάνετε το μεσημεριανό, δημιουργήστε μια γραμμή άμυνας για να αποφύγετε την εισβολή μυρμηγκιών. Απλά τοποθετήστε τέσσερα πιατάκια μίας χρήσης ή κάποιο άλλο δοχείο κάτω από κάθε πόδι του τραπεζιού και γεμίστε με νερό. Τα μυρμήγκια δεν θα μπορούν να περάσουν αυτές τις μικρές τάφρους για να καταστρέψουν το γεύμα σας!

3. Πιπέρι Καγιέν

Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε λίγο πιπέρι καγιέν γύρω από τις εισόδους του σπιτιού σας). Αν και ψάχνουν για ζάχαρη, τα μυρμήγκια θα πάρουν μια πικάντικη (και απωθητική) γεύση.

4. Ψεκάστε με ξίδι

Το ξύδι δεν θα σκοτώσει τα μυρμήγκια, αλλά θα αποδιοργανώσει την αίσθηση της όσφρησης. Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα στο σπίτι σας, ψεκάστε λίγο ξύδι κοντά του και παρακολουθήστε πού κατευθύνεται. Πιθανότατα θα σας οδηγήσει πίσω στη φωλιά του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

5. Διασφαλίστε το χώρο σας

Μόλις απαλλάξετε το χώρο σας από τα μυρμήγκια, θα πρέπει να εξαλείψετε όλες τις φερομόνες που ίσως έχουν αφήσει πίσω. Γεμίστε μια φιάλη σπρέι με ένα μείγμα ξιδιού, νερού με μιας σταγόνας σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια ψεκάστε παντού όπου τα μικρά παράσιτα κάποτε ζούσαν καθώς και οποιαδήποτε είσοδο όπου μπορεί να είχαν εισέλθει στο σπίτι σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τα 5 πιο Hot Χρώματα του 2018 για τους τοίχους του Σπιτιού σου!

Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο