(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο το αλάτι το νερό και το βράζετε για 2 λεπτά.
- Προσθέτετε τη ζάχαρη και βράζετε αλλά για 2 λεπτά.
- Χαμηλώνετε την φωτιά και ρίχνετε το αλεύρι.
- Ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει και να μαζευτεί γύρω από την κουτάλα.
- Το μεταφέρετε σε γυάλινο μπολ και το αφήνετε να σταθεί 3 λεπτά.
- Προσθέτετε ένα ένα τα αυγά μέχρι να ενωθούν καλά με την ζύμη.
- Βάζετε στο κορνέ ζύμη και τη τοποθετείτε σε λαδόκολλα στο ταψί τα αλείφετε με κρόκο τα αφήνετε 20 λεπτά να σταθούν.
- Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Στην συνέχεια δεν τα βγάζετε τα αφήνετε αλλά 45 λεπτά στο φούρνο με λίγο ανοιχτή την πόρτα (βάζετε μια πετσέτα).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
- Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί και ύστερα διαλύετε το κορν φλάουρ με το αλεύρι σε ένα φλιτζάνι τσαγιού που βγάλετε από το ένα κιλό το ρίχνετε μέσα στο γάλα.
- Μόλις πήξει κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη βανίλια, το βιτάμ και 2 κρόκους!
- Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε σε μπολ που έχετε την σοκολάτα.
- Διαλύουμε το βιτάμ και το ρίχνετε και αυτό μέσα.
- Για τη συναρμολόγηση
- Παίρνετε το εκλερ το κόβετε στη μέση και γεμίζετε με κρέμα.
- Ύστερα το βουτάτε στο γλάσο απο την επάνω μεριά!