Τα καμμένα και ξερά λίπη στο πυρέξ είναι σίγουρα ένας από τους πονοκέφαλους του κάθε ανθρώπου που ασχολείται με τη μαγερική. Γιατί καλή η μαγειρική και οι νοστιμιές αλλά έρχεται και το μετά με μια στοίβα πιάτων στο νεροχύτη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα σκληρά λίπη λοιπόν δεν τα τρίβουμε με το σύρμα γιατί θα γδάρουμε την επιφάνεια του σκεύους.
Μπορούμε όμως να τσαλακώσουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο να ρίξουμε λίγο απορρυπαντικό πιάτων και να αρχίσουμε ελαφρύ τρίψιμο.
Θα ήθελες να γίνεις μέλος στη μαγειρική μας ομάδα; Σε προσκαλούμε εσένα και τους φίλους σου για να δεις όλες τις συνταγές και τις ιδέες – Toftiaxa.gr – Συνταγές – Κόλπα – Συμβουλές για την κουζίνα !
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο