in , ,

Πώς να διακοσμήσεις ένα σαλόνι και μια κουζίνα μαζί

Ιδέες διακόσμησης για έναν τέλειο χώρο στην περίπτωση που η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένα.
Σε πολλά σπίτια και ειδικά στα διαμερίσματα τα οποία δεν έχουν αρκετό χώρο, η κουζίνα και το σαλόνι είναι δύο χώροι που έχουν γίνει ένα.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς παρακάτω παντού υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μεταμορφώνει τους δυο διαφορετικούς χώρους σε έναν ενιαίο.

Δείτε παρακάτω εντυπωσιακές σαλοκουζίνες και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Στην συγκεκριμένη σαλοκουζίνα όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, και στους δύο χώρους επικρατεί το χρώμα του κάρβουνου. Κάτι τέτοιο δημιουργεί μια ομοιομορφία στο χώρο χωρίς να «κουράζει». Βέβαια, αφού ο χώρος είναι ενιαίος δεν γινόταν το καθένα δωμάτιο να έχει τη δική του αισθητική και τα δικά του χρώματα.

#2 Στην παρακάτω φωτογραφία οι καρέκλες του σαλονιού ταιριάζουν χρωματικά με το φωτιστικό της τραπεζαρίας της κουζίνας.

#3 Το κοινό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένο ενιαίου χώρου είναι το ύφασμα των καρεκλών της κουζίνας με το ύφασμα των μαξιλαριών του καναπέ.

Επίσης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#4 Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι τα μαξιλάρια του καναπέ ταιριάζουν χρωματικά με τα ντουλάπια της κουζίνας. Κατά τα άλλα, στη συγκεκριμένη σαλοκουζίνα δεν υπάρχει ούτε ένα υποτυπώδες χώρισμα.

#5 Ένας όμορφος χώρος που τις εντυπώσεις κλέβει το μικρό τοιχάκι που διαχωρίζει τους δύο χώρους διακριτικά και όμορφα. Το λευκό και το ξύλο κυριαρχεί στη συγκεκριμένη σαλοκουζίνα.

#6 Στην συγκεκριμένη σαλοκουζίνα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Καθώς, στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα, στη μέση το σαλόνι και έπειτα ακολουθεί η τραπεζαρία. Η οποία λειτουργεί και ως τραπεζαρία και ως τραπέζι κουζίνας μιας και στην κουζίνα δεν υπάρχει χώρος για τραπέζι.

#7 Το γαλάζιο του καναπέ έχει ταιριάξει τέλεια με το γαλάζιο των ντουλαπιών και των συρταριών της κουζίνας.

#8 Το στρογγυλό τραπέζι ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα έχει διπλή χρήση και κλέβει σίγουρα τα βλέμματα.

#9 Μια σαλοκουζίνα που θυμίζει κάτι από χωριό, καθώς όλες οι επιφάνειες είναι ξύλινες. Το γαλάζια κυριαρχεί και στους δύο χώρους.

via reconsblog

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

5+1 χρώματα για παιδικά δωμάτια που ξεχωρίζουν!

Πώς θα φτιάξετε ένα υπέροχο Σουφλέ πανεύκολα και στην κυριολεξία με ΔΥΟ Υλικά!