in , , , , ,

Annie Sloan Greece

Annie Sloan Greece είναι η εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυθεντικά χρώματα κιμωλίας της Annie Sloan.  Στα καταστήματά μας  σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα βρείτε την πλήρη σειρά των προϊόντων μας και πρόθυμους εκπαιδευμένους  εκπροσώπους που θα σας μάθουν σε ένα σεμινάριο την σωστή χρήση των χρωμάτων για μοναδικές δημιουργίες.




Τα προϊόντα μας 


1) Το CHALK PAINT™  (χρώμα κιμωλίας) είναι ένα διακοσμητικό χρώμα που εφηύρε η Annie Sloan πριν 27 χρόνια.  Είναι το μόνο αυθεντικό χρώμα κιμωλίας καθώς αποτελεί παγκόσμια κατατεθημένη πατέντα.  Σπάνια χρειάζεται οποιαδήποτε προετοιμασία για να βάψει κανείς είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.  Δίνει ζωή στα έπιπλά σας , σε πατώματα , τοίχους και μεταμορφώνει απλά γρήγορα και οικονομικά όλο σας το σπίτι. Εκτός από ξύλο (ακόμα και μελαμίνη ,λάκα ) βάφει γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, δέρμα, ύφασμα , ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο , πλαστικό και ότι άλλο βάλει ο νους μας.

Είναι άοσμο,  στεγνώνει γρήγορα και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει με πολλούς τρόπους που έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικά στυλ . Η ευελιξία αυτού του χρώματος είναι αξεπέραστη. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος και οτιδήποτε κάνει κανείς μπορεί να θεωρηθεί η δική του έμπνευση.

Κατάλληλο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μεταμορφώνει σε ελάχιστο χρόνο το σπίτι μας (έπιπλα, υπνοδωμάτια, κουζίνες) , τους επαγγελματικούς μας χώρους (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρους εστίασης κλπ) γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα σχεδόν 15 τετραγωνικά το λίτρο, υπερδιπλάσια από τα κανονικά χρώματα γεγονός που το καθιστά πολύ οικονομικό.

Η παλέτα των χρωμάτων που δημιούργησε η Annie Sloan είναι εμπνευσμένη από τον 18ο και 19ο αιώνα και τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους προσφέροντας άπειρες αποχρώσεις.
Είναι οικολογικό με μηδέν μόλυβδο και πτητικά και έχει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση (BS EN 71-3:2013 ) για να βάφει παιδικές κούνιες .
2)Τα κεριά μας Clear Wax, Dark wax, Black Wax και White Wax καθώς και οι χρυσές και ασημένιες δαχτυλοπατίνες δίνουν αυτό το ιδιαίτερο φινίρισμα σε όλες σας τις δημιουργίες και σφραγίζουν αποτελεσματικά το χρώμα. Τα κερί είναι το αρχαιότερο μονωτικό υλικό και αποτελεί εγγυημένο φυσικό  τρόπο σφραγίσματος του χρώματος.
3) Τα υψηλής ποιότητας πινέλα της Annie Sloan είναι μακράν τα πιο σπουδαία εργαλεία που συμπληρώνουν τα χρώματά μας. Από φυσική τρίχα κατάλληλα για όλα τα στυλ βαψίματος.

4) Το Wall Paint της Annie Sloan είναι ένα σκληρό, ανθεκτικό και πλενόμενο χρώμα για τοίχους και ταβάνια που δεν χρειάζεται κέρωμα. Βάφει χωρίς αστάρι και στεγνώνει σε μισή ώρα , ένα χέρι είναι αρκετό για να καλύψει με ανοιχτή απόχρωση ακόμα και τοίχους βαμμένους με σκούρο χρώμα.  Αφήνει ένα πολυτελές ματ φινίρισμα και μια απαλή γυαλάδα που συμπληρώνει τέλεια τα χρώματα κιμωλίας Chalk Paint. Κατάλληλο για επαγγελματίες αλλά και για όποιον θέλει να βάψει μόνος του τους τοίχους του.  Τα 2 ½  λίτρα βάφουν σχεδόν 35 τετραγωνικά. Εφαρμόζεται  με πινέλο ή ρολό .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

1)  Σεμινάρια 
Οι τεχνικές εφαρμογής και παλαίωσης με το Chalk Paint™ Annie Sloan είναι άπειρες και έχετε την δυνατότητα να τις μάθετε στα σεμινάρια  που μόνο οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι εκπρόσωποι μπορούν να σας παράσχουν. Στα δημιουργικά μας εργαστήρια έχετε την ευκαιρία να μάθετε με όλα τα υλικά δικά μας να εφαρμόζετε το χρώμα , να κάνετε τεχνικές παλαίωσης, διχρωμίες, πατίνες με τεχνοτροπίες χρώματος, κεριού και πολλές άλλες τεχνικές.

2) Ανάληψη εργασιών 
Οι πιστοποιημένοι μας εκπρόσωποι και δικά μας συνεργεία αναλαμβάνουν τις μεταμορφώσεις σας για μικρά και μεγάλα έργα. Με τα μοναδικά μας χρώματα και τις διακοσμητικές μας προτάσεις αναμορφώνουμε από τα έπιπλά σας μέχρι τους επαγγελματικούς σας χώρους.

Η εταιρία μας που πρώτη σύστησε το χρώμα κιμωλίας στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα μεγάλο ρεύμα προειδοποιεί τους καταναλωτές με αίσθημα ευθύνης να είναι προσεκτικοί με τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν και είναι άγνωστης προέλευσης και συστατικών. 

Αναζητήστε μας στο site μας anniesloan και στην ομάδα μας στο FB Δημιουργοί με Annie Sloan Chalk Paint™

Annie Sloan Greece τηλέφωνο 2103224279

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γεμιστά ντόνατς με σοκολάτα και φράουλα! Απο τον Γιώργο Χριστιανό!

22 μοναδικοί πίνακες και τέχνη που θα φτιάξετε μόνοι σας, για όλες τις ηλικίες