in , ,

15 έξυπνα κόλπα για να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το κύριο γεγονός του χειμώνα και έχουμε μεγάλες ελπίδες πως η 25η Δεκεμβρίου θα είναι μια όμορφη ημέρα. Εν αναμονή της επικείμενης γιορτής, δημιουργήθηκε μια λίστα με κόλπα που θα κάνει την προετοιμασία για την περίοδο των γιορτών, ακόμη πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα.

Λαμπάκια διαφορετικού μεγέθους

 Αν τοποθετήσετε στο δέντρο 2 σετ από λαμπάκια με διαφορετικό μέγεθος, θα γίνει πιο αξιοπρόσεκτο από ότι συνήθως.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διακοσμητικά με αντανάκλαση

 Αν προσθέσετε μερικά στοιχεία με αντανάκλαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, θα δημιουργήσετε την εντύπωση πως είναι πιο φωτεινό με νεραϊδίσια φωτάκια. Θα αποτελεί ένα πολύ όμορφο θέαμα.

Πώς να τυλίξετε τα δώρα σε ελάχιστο χρόνο

Αν έχετε ξεμείνει από χρόνο τυλίγοντας δώρα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα. Απλά τυλίξτε το κουτί σε απλό χαρτί, κόψτε το σε σχήμα μισού χριστουγεννιάτικου δέντρου (ή οποιαδήποτε άλλο εορταστική σύμβολο), λυγίστε προς τα έξω και είναι έτοιμο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αντικαταστήστε τις νιφάδες χιονιού με χαρτί

 Φτιάχνοντας τις δικές σας νιφάδες από χαρτί και τοποθετώντας τες στα παράθυρα, είναι μια από τις πιο απλές ιδέες για διακοσμήσεις. Προσπαθήστε να τις κάνετε όχι με χαρτί, αλλά με κόλλα. Αυτός είναι ένας πραγματικά πολύ καλός τρόπος για να πυροδοτήσετε τη φαντασία των παιδιών σας.

Στολίδια φτιαγμένα από ζύμη αλατιού

 Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μεγάλο ποσό χρημάτων για τα υλικά αν θέλετε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πράγματα που έχετε κάνει με τα χέρια σας μαζί με το παιδί σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε στολίδια από ζυμάρι αλατιού, τα οποία μοιάζουν εξίσου καλά με εκείνα από πηλό.

Διακοσμήσεις από χαρτί περιτυλίγματος που έχει απομείνει

 Υπάρχουν πάντα κομμάτια από όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος που έχουν απομείνει. Πιθανότατα, δεν είστε πρόθυμοι να τα πετάξετε αφού τυλίξετε τα δώρα. Υπάρχουν αρκετές ιδέες για το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Σωστός τρόπος διακόσμησης στους τοίχους

 Ο σωστός τρόπος για να επισυνάψετε διακοσμήσεις στους τοίχους και να κολλήσετε διακοσμητικά χαρτιά είναι ο εξής: πρώτα συνδέστε ένα κομμάτι κολλητική ταινία, στη συνέχεια, εφαρμόστε την κόλλα πάνω της. Με αυτόν τον τρόπο οι διακοσμήσεις δεν θα αφήσουν καμία μόνιμη βλάβη στην ταπετσαρία σας.

Απόκρυψη βάσης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

dreamalittlebigger

 Ένα συνηθισμένο κουτί από χαρτόνι είναι πολύ καλή ιδέα για την απόκρυψη της βάσης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απλά το τυλίγετε σε χαρτιά εορταστικού περιτυλίγματος και είναι τέλειο!

Εορταστικά σερβίτσια

heartlovealways

 Υπάρχει ένα σετ από ξεχασμένα ποτήρια σχεδόν σε κάθε σπίτι. Με τη βοήθεια ενός ζευγαριού ειδικών μαρκαδόρων, μπορείτε να τα διακοσμήσετε για να δείχνουν θαυμάσια, εορταστικά και να φωτίσουν το τραπέζι.

Φώτα νεράιδας για το σπίτι

thekrazycouponlady

 Το αιώνιο πρόβλημα με τα φώτα νεράιδας στο σπίτι είναι ότι το πράσινο καλώδιο ρεύματος τραβάει πάντα την ανεπιθύμητη προσοχή, εκτός εάν είναι καμουφλαρισμένο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ωστόσο, πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι με χρυσό χρώμα και το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε λίγα λεπτά.

Εορταστικός φιόγκος σε λίγα δευτερόλεπτα

 Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο στο να διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να κάνετε εξαίσιους φιόγκους από υλικά που έχετε κιόλας στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

Στολίδια από καραμέλα

 Τα βρώσιμα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θυμούνται με αγάπη από την παιδική τους ηλικία. Υπάρχει μια σύγχρονη, διασκεδαστική λύση: λιώστε σκληρή καραμέλα σε εορταστικά σχήματα χρησιμοποιώντας τους κόπτες μπισκότων.

Εορταστικό ποτήρι

thekrazycouponlady

 Αγοράστε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι φωτεινές εορταστικές κάλτσες. Μπορείτε να κάνετε ένα ελκυστικό φλιτζάνι για τον πρωινό καφέ σας.

Στεγνώστε κουκουνάρια

 Πριν χρησιμοποιήσετε κουκουνάρια ως διακοσμητικά, στεγνώστε και καθαρίστε τα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε για 20-30 λεπτά στον φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμών. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να αποκτήσετε υγρασία και έντομα μέσα στο σπίτι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιτραπέζιο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κλαδιά από το έλατο. Απλά τοποθετήστε τα κλαδιά σε ένα βάζο και διακοσμήστε τα.
via tilestwra

Δείτε επίσης – 10 φοβερά κολπάκια για τα Χριστούγεννα! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Δείτε επίσης – DIY Χριστουγεννιάτικα Βαζάκια

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε “Διαμαντένια” Χριστουγεννιάτικα Κλαδιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 υπέροχες ιδέες για να μετατρέψετε τα παλιά σας έπιπλα σε καινούργια

Τα πιο νόστιμα, νηστίσιμα, Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλα και πορτοκάλι!