in , ,

Σεμινάριο Καλλιέργειας Λαχανικών Σε Μπαλκόνι-Ταράτσα

Ένα πολύ πολύ χρήσιμο Σεμινάριο για την Καλλιέργεια Λαχανικών Σε Μπαλκόνι-Ταράτσα

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να καλλιεργήσουν μόνοι τους τα λαχανικά που τρώνε, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, είτε λόγω της ανάγκης για αγνά προϊόντα.

Κακά τα ψέμματα. Δεν υπάρχει ποιο όμορφο συναίσθημα από το να παράγεις μόνος σου το φαγητό σου. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο το νέο φαινόμενο που βλέπουμε σε όλες τις πόλεις: η καλλιέργεια λαχανικών σε μπαλκόνια και ταράτσες. Δεδομένου μάλιστα ότι οι ανάγκες μιας οικογένειας είναι σχετικά μικρές, οι ποσότητες που μπορούν να παραχθούν είναι υπεραρκετές.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι, όσο απλό και αν φαίνεται, το να δημιουργήσεις ένα μποστάνι στο μπαλκόνι σου έχει τα μυστικά του, μυστικά που θα καθορίσουν την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής σου.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε όλα αυτά τα μυστικά, τότε το Σεμινάριο Καλλιέργειας Λαχανικών Σε Μπαλκόνι-Ταράτσα, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι γεωπόνοι Σταυρούλα Κατσογιάννη και Σταμάτης Καβασίλης ανάμεσα σε άλλα θα σας διδάξουν:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

  1. Εύκολες αυτοσχέδιες κατασκευές για οικιακή καλλιέργεια
  2. Επιλογή χώματος και χρήση εδαφοβελτιωτικών υλικών
  3. Σπορά ή Φύτευση λαχανικών
  4. Κατάλληλες φυτεύσεις ανά εποχή
  5. Το σωστό πότισμα για κάθε είδος λαχανικού
  6. Συγκομιδή των κηπευτικών μας
  7. Προστασία των φυτών μας από έντομα και ασθένειες
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/2nhAURV
Κόστος 10 ευρώ
Πότε; Σάββατο 8 Απριλίου 12.00 – 14.00
Πού δηλώνω συμμετοχή; Εδώ: http://bit.ly/2nhAURV
Πώς θα έρθω με αυτοκίνητο; Ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: https://www.google.gr/maps/place/Αττικό+Φυτωριακό+Πάρκο
Πώς θα έρθω με μέσα μαζικής μεταφοράς; Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων. Θα υπάρχουν λεωφορεία από τον σταθμό του μετρό Ελληνικό προς το Φεστιβάλ και αντιστρόφως από τις 10.00 μέχρι τις 19.00.


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 DIY Πασχαλινά Διακοσμητικά με Αυγά

Ζωγραφίζοντας σπίτια επάνω σε πέτρες! Μοναδικά χειροποίητα διακοσμητικά!