in

Πως να Φτιάξετε ένα Μαγιάτικο Στεφάνι με Παχύφυτα

Τα παχύφυτα είναι τα πιο δημοφιλή φυτά στο διαδίκτυο και φαίνεται ότι έχουν κατακτήσει τις καρδιές πολλών. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται συχνά για την κατασκευή διακοσμητικών για κατοικίες και κήπους. Επειδή ο Μάης έφθασε τι θα λέγατε να πρωτοτυπήσετε και να φτιάξετε ένα στεφάνι από παχύφυτα. Θα είναι τόσο όμορφο και πλούσιο που όλοι θα εκπλαγούν! Πιθανώς οι γείτονές σας θα σας ρωτήσουν από πού μπορούν να το αγοράσουν. Η κατασκευή του είναι τόσο απλή, που θα τελειώσετε χωρίς καθυστέρηση.

Υλικά
Συρμάτινο ανοιγόμενο στεφάνι
Στερεά μορφή στεφάνης σύρματος και
Υπόστρωμα για φυτά (π.χ. κοκοφοίνικας)
Χώμα για γλάστρες
Άμμος
Μαχαίρι ή ψαλίδι
Παχύφυτα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα

Προετοιμάστε το στεφάνι διαχωρίζοντας το μπροστινό και πίσω μέρος της φόρμας και τοποθετώντας το υπόστρωμα μέσα. Προσθέστε υγρό μείγμα από τρία μέρη χώμα και ένα μέρος άμμου (για αποστράγγιση).

Ενώστε τα δύο κομμάτια στεφανιού και κόψτε το περισσευούμενο υπόστρωμα. Τοποθετήστε το επίπεδα σε ένα τραπέζι. Δημιουργήστε τρύπες για τα παχύφυτα με το μαχαίρι ή το ψαλίδι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να σπρώξετε το χώμα κάνοντας μια μικρή κοιλότητα για κάθε φυτό. Τοποθετήστε τα προσεκτικά στις κοιλότητες και χρησιμοποιήστε πλαστικές καρφίτσες για να ασφαλίσετε τα φυτά, αν χρειαστεί. Συνεχίστε μέχρι να γεμίσετε όλο στεφάνι.

Ποτίστε το καλά και αφήστε το στεφάνι σε επίπεδη επιφάνεια για λίγες μέρες πριν το κρεμάσετε. Αν θέλετε να το κρατήσετε μετά ως διακοσμητικό για τον κήπο πρέπει το χειμώνα να το βάζετε σε κλειστό χώρο. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Προσθέστε Ιδιωτικότητα στον Κήπο ή την Αυλή σας με Φυτά

14 Απλές Ιδέες για να Φρεσκάρετε το Σπίτι σας