in , , , , ,

Πως να Φτιάξετε Εύκολα Γυάλινα Φαναράκια – Δείτε το τρόπο δεσίματος με σύρμα.

Μια εξαιρετικά εύκολη κατασκευή, δεν παίρνει χρόνο, κοστίζει σχεδόν τίποτα και το καλύτερο από όλα – τα φαναράκια είναι καταπληκτικά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε παλιά γυάλινα βάζα. Είναι ιδανικά για το σπίτι, τον κήπο ακόμα και για το γαμήλιο τραπέζι.

Θα χρειαστείτε:
Ένα γυάλινο βάζο
Ατσαλένιο σύρμα
Άμμο θαλάσσης
Ένα μικρό κερί ή ρεσό

Συμβουλή: Δοκιμάστε όλα τα βάζα πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι η θερμότητα από ένα μικρό κερί δεν θα τα ραγίσει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1: Πρώτα μετρήσετε το μήκος του σύρματος που χρειάζεστε για το στόμιο του βάζου, προσθέστε επιπλέον 10 εκατοστά και κόψτε το πρώτο κομμάτι.
2: Πάρτε τη μια άκρη, μετρήστε 1,5 εκατοστό και κάντε μια μικρή θηλιά. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό ή κάτι παρόμοιο για να έχετε μια στρογγυλεμένη θηλιά.
3: Τώρα τοποθετήστε τη θηλιά στη μία πλευρά του βάζου και τραβήξτε το σύρμα γύρω από το βάζο, ώστε να καταλήξετε ακριβώς απέναντι από την πρώτη θηλιά. Λυγίστε το σύρμα ως σημείο αναφοράς.
4: Με τον ίδιο τρόπο κάντε τη δεύτερη μικρή θηλιά.
5: Περάστε το σύρμα γύρω από το στόμιο του βάζου και ασφαλίστε τα δύο άκρα συστρέφοντας τα. Κόψτε την περίσσεια σύρματος.
6: Κόψτε ένα κομμάτι σύρμα στο μήκος που θέλετε να είναι η λαβή σας, περάστε τα άκρα του μέσα μέσα από τις μικρές θηλιές και συστρέψτε τα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Το φανάρι σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το διακοσμήσετε με κορδέλα, αυτοκόλλητα, οτιδήποτε άλλο ή μπορείτε να το αφήσετε όπως είναι. Για να μην μετακινείτε το κερί προσθέστε λίγη άμμο θαλάσσης.
Πηγή φωτογραφιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Ιδέες για να μετατρεψετε τα απλά ηλιακά φωτιστικά σε μοναδικά DIY Φωτιστικά κήπου!

Οι 15 Καλύτερες DIY Καλοκαιρινές Κατασκευές με Μακαρόνια Κολύμβησης που κυκλοφορούν!