in , ,

DIY Φαναράκια από Κονσερβοκούτια με σχέδιο!

Είναι αξιοσημείωτο τι μπορείτε να κάνετε με τα κονσερβοκούτια! Μια όμορφη ιδέα είναι να τα μετατρέψετε σε απλά φαναράκια. Αν χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα, μπορείτε να βρείτε γυάλινα βάζα που να ταιριάζουν στο εσωτερικό τους για να προστατεύσουν τα κεριά από τον αέρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα χρειαστείτε:
Κονσερβοκούτια
Άμμος
Χαρτί και μολύβι
Αυτοκόλλητη ταινία
Υφασμάτινος σάκκος με άμμο
Ατσαλόπροκα
Σφυρί
Πένσα
Γαλβανιζέ σύρμα (2 χιλιοστά διάμετρος)  ή συρμάτινη κρεμάστρα ρούχων
Εφημερίδα
Σπρέι χρώμα

Αφαιρέστε την ετικέτα και τυχόν υπολείμματα κόλλας από το κουτί. Γεμίστε το με την άμμο, συμπληρώστε με νερό και βάλτε το στην κατάψυξη όλη νύχτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σχεδιάστε το σχέδιό σας σε ένα κομμάτι χαρτί που να ταιριάζει με το μέγεθος του δοχείου ή εκτυπώστε ένα έτοιμο. Κολλήστε το με την ταινία στο κουτί. Εάν σχεδιάσατε το δικό σας, βεβαιωθείτε ότι το κενό μεταξύ των οπών είναι τουλάχιστον τόσο μεγάλο όσο η διάμετρος της κάθε τρύπας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοποθετήστε το κουτί πάνω στο σάκκο άμμου. Ανοίξτε τρύπες στο κουτί βάσει του σχεδίου με την πρόκα και το σφυρί. Τοποθετήστε στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά μετά από κάθε 10 λεπτά εργασίας για να παραμένει στερεό το κουτί. Αν θέλετε να κάνετε πολλά φανάρια, εργαστείτε με αυτά εκ περιτροπής.

Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο, ανοίξτε αντιδιαμετρικά 2 τρύπες (1 εκατοστό) κάτω από το στόμιο του κουτιού για την τοποθέτηση της λαβής. Αφαιρέστε την άμμο. Φτιάξτε τη λαβή χρησιμοποιώντας 25 εκατοστά σύρμα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γεμίστε το κουτί με την εφημερίδα και βάψτε με το σπρέι ομοιόμορφα. Βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο ή έξω. Μόλις στεγνώσει, τοποθετήστε τη λαβή.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε έναν Πίνακα Ζωγραφικής Εύκολα και Οικονομικά

Φτιάξτε Λαμπάδα με Ασορτί Συσκευασία, απο το imaginehearts! Οδηγίες + Βίντεο