in ,

Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Κλαδιά Μπαμπού

Ένας τρόπος για να προσθέσετε τη φύση στο σπίτι σας είναι να το διακοσμήσετε με μερικά κλαδιά μπαμπού. Είναι αρκετά προσιτά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας. Με τη φυσική τους εμφάνιση μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ διακόσμησης. Για να εμπνευστείτε και να δοκιμάσετε, δείτε παρακάτω μερικές δημιουργικές ιδέες για το σπίτι.

Διακοσμήστε τους τοίχους

Μπορείτε να πάρετε κλαδιά μπαμπού και να τα τοποθετήσετε με μοναδικό τρόπο σε άδειους τοίχους. Αν θέλετε να προσελκύσουν περισσότερο, βάψτε τα με έντονα χρώματα.

Πηγή

 Πηγή

Τοποθετήστε τα σε μεγάλα βάζα

Αντί να γεμίσετε μεγάλα βάζα με άνθη, βάλτε μέσα κλαδιά μπαμπού. Θα είναι η ιδανική διακόσμηση για μια γωνιά στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας. Και πάλι μπορείτε να τα βάψετε ή να επιλέξετε ένα έντονο χρωματιστό βάζο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
 Πηγή
Πηγή

Χρησιμοποιήστε τα ως διαχωριστικά δωματίων

Τα κλαδιά μπαμπού μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους χάρη στην φυσική εμφάνιση τους και να λειτουργήσουν ως διαχωριστικά. Και αν θέλετε να φαίνονται ακόμα πιο ωραία, μπορείτε να προσθέσετε μερικά λευκά βότσαλα στη βάση τους.

Ως μέρος μιας σκάλας

Τα κλαδιά μπαμπού μπορούν να ενσωματωθούν σε μια σκάλα και να προσθέσουν αισθητική και ταυτόχρονα ασφάλεια στο ανεβοκατέβασμά της.

Ως φωτιστικά

Ένα φωτιστικό από κλαδιά μπαμπού θα δώσει λάμψη στο χώρο και θα χρησιμεύσει επίσης ως όμορφη διακόσμηση είτε τοίχου είτε οροφής.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Ανοιξιάτικη Διακόσμηση με Παιχνιδιάρικο Ύφος

15 Οικονομικές DIY Κατασκευές Κήπου με Σωλήνες PVC