in

Scrapsnpieces.gr SCRAPBOOKING, PAPER CRAFTS, MIXED MEDIA, ARTS, HOBBIES

Το scrapsnpieces.gr δημιουργήθηκε αρχικά για να καλύψει τις ανάγκες μιας παρέας scrapbookers.
Πλέον σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις δημιουργίες σας – από υλικά και συμβουλές μέχρι έμπνευση και σεμινάρια!
Planners, journals, χρώματα Κιμωλίας, ακρυλικά χρώματα, μελάνια, σφραγίδες, στένσιλ, χαρτιά scrapbooking, κόλλες, mediums, πάστες διαμόρφωσης, εργαλεία και χιλιάδες άλλα προϊόντα για scrapbooking, mixed media, art journaling, βιβλιοδεσία και πολλά άλλα είδη χειροτεχνίας, δοκιμασμένα πρώτα από εμάς.

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια μας γίνονται από crafters διεθνώς καταξιωμένους, με αγάπη και όρεξη για αυτό που κάνουν, σχεδιασμένα για να επεκτείνουν τις δεξιότητές σας! Η θεματολογία είναι μεγάλη και καλύπτει εκτός από το Scrapbooking και το Mixed Media, θέματα όπως βιβλιοδεσία, καλλιγραφία, ζωγραφική, ενώ υπάρχουν και μαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

– Που θα μας βρείτε – 
Θεομήτορος 40 Αγ Δημήτριος 211 40 42 654
Γρυπάρη 139 Καλλιθέα 210 95 25 557

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

31 Τρόποι για να Εκθέσετε τις Φωτογραφίες σας

Scrapsnpieces.gr SCRAPBOOKING, PAPER CRAFTS, MIXED MEDIA, ARTS, HOBBIES