in , , ,

9 απίστευτοι τρόποι οργάνωσης με κουτιά δημητριακών

Η οργάνωση του σπιτιού είναι αναγκαία. Αλλά ακόμα και τα πιο απαραίτητα είδη οργάνωσης μπορεί να πάρει να είναι λίγο ακριβά. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άδεια κουτιά δημητριακών για να οργανώσετε τα πράγματά σας εύκολα και ανέξοδα.

Χρησιμοποιήστε πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες (washi tapes) για να διακοσμήσετε και να διαμορφώσετε τα κουτιά δημητριακών σας. Κόψτε το κουτί στο επιθυμητό σχήμα και κολλήστε τις ταινίες. Χρησιμοποιήστε το για να οργανώσετε την αλληλογραφία και την ακαταστασία στα κομοδίνα σας.

Τα μίνι κουτιά δημητριακών έχουν το τέλειο μέγεθος για να αποθηκεύετε είδη γραφείου όπως στυλό και μολύβια. Χρησιμοποιήστε χαρτί scrapbooking για να τα διακοσμήσετε.

Αν το τσαντάκι σας χρειάζεται οργάνωση, χρησιμοποιήστε ένα κουτί δημητριακών για να φτιάξετε θήκες για το κινητό, τα κλειδιά, τη θήκη γυαλιών και ότι άλλο κουβαλάτε μαζί σας.

Οργανώστε παιδικά βιβλία χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία και παλιά κουτιά δημητριακών. Ιδανική λύση για σχολική τάξη !

Τα περιοδικά μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πράγμα για να οργανώσετε γιατί δεν στοιβάζονται εύκολα. Κόψτε το κουτί στο επιθυμητό σχήμα και χρησιμοποιήσετε χαρτί scrapbooking για διακόσμηση. Ιδανικό για πάγκους, ράφια, ή γραφεία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οργανώστε τα συρτάρια του γραφείου σας με αυτή την καταπληκτική κατασκευή.

Αν σας αρέσει να γράφετε μετατρέψτε ένα κουτί δημητριακών σε ένα κουτί αποθήκευσης της γραφικής σας ύλης.

Χρησιμοποιήστε κουτιά δημητριακών για να αποθηκεύσετε μπαχαρικά, μυρωδικά και άλλα συσκευασμένα τρόφιμα.

Φτιάξτε ένα μαγνητικό καλάθι από  ένα παλιό κουτί δημητριακών και κρεμάστε το στο ψυγείο για να αποθηκεύετε λογαριασμούς, συνταγές και άλλα χαρτιά.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 Έξυπνα DIY Κηροπήγια

15 Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης σε Άσπρο και Μαύρο