in

Συμβουλές και ιδέες για Καλαίσθητα Μικρά Καθιστικά

Δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία να ζούμε σε ένα μεγάλο σπίτι με πολλά ξεχωριστά δωμάτια. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δείχνουμε προσοχή στη διακόσμηση του σπιτιού μας όταν είναι μικρό. Ιδιαιτέρως όμως στο καθιστικό που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για να δώσετε μια αίσθηση χώρου και να αποφύγετε να το υπερφορτώσετε με πολλά πράγματα δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα απογειώσουν το μικρό καθιστικό σας.

Ο πρώτος χρυσός κανόνας στην διακόσμηση μικρών χώρων είναι όσο λιγότερα τόσο καλυτέρα. Δεν χρειάζεται υπερβολή στη διακόσμηση, μόνο τα απαραίτητα.

Δεύτερον, αφήστε το φως να μπει στο καθιστικό σας με ένα μεγάλο παράθυρο ή πόρτα για να δώσετε την εντύπωση ότι έχετε ένα μεγαλύτερο χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πηγή 

Διακοσμήστε με φωτεινά χρωματιστά έπιπλα ώστε οπτικά να μεγαλώσετε το χώρο και να ομορφύνετε την ατμόσφαιρα.

 Πηγή

Τέλος, προσθέστε στο καθιστικό σας μοντέρνα στοιχεία. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα ενισχύσει τη γοητεία του χώρου σας και θα νιώσετε ότι ζείτε σε ένα σύγχρονο σπίτι. Το καλύτερο είναι ότι, λόγω του μικρού χώρου, μπορείτε να τον διακοσμήσετε εύκολα χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να βάψετε και να κερώσετε με τον σωστό τρόπο! Ένας πολύ χρήσιμος οδηγός.

Υπέροχα γιορτινά Κηροπήγια